Mindful Run & Walk Utrecht Leidsche Rijn - Vleuten - de Meern -Woerden

Dankjewel voor je bezoek aan mijn pagina!

 

Ik ben Tim Bol en ben Mindful Run® instructeur in Woerden en de westkant van Utrecht. Ik geef in deze regio de Mindful Run & Mindful Walk cursus. Zowel online, in groepsverband of individueel. Naast Mindful Run® instructeur organiseer ik diverse actieve activiteiten met de focus op mindfulness zoals mindful suppen of mindful kliederen.

 

Zowel de Run als Walk cursus bestaan uit één bijeenkomst per week, voor vijf weken. De kosten zijn €95 per persoon. Elk kwartaal verzorg ik ook een kennismakingsclinic, daarvan zijn de kosten €15 per persoon. De clinic duurt ongeveer 1,5 uur en is een super leuke mogelijkheid om er achter te komen of de cursussen wat voor jou zijn. 

 

Meer inhoudelijke informatie over de verschillende cursussen kun je vinden door op deze link te klikken. Inschrijven voor alle mogelijkheden kan via onderstaande formulier of door een mailtje te sturen.

 

Voor de zakelijke markt, voor bijvoorbeeld workshops of de Mindful Lunch Walk, maak ik een op maat gemaakte offerte. 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn eigen website, www.mindfulmettim.nl. Daarnaast ben ik ook te vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn onder ‘Mindful met Tim’. Op de socials post ik regelmatig foto’s en tips en staan ook mijn andere activiteiten. Voor vragen, neem gerust contact met me op via mail@mindfulmettim.nl of 06-53860509.

 


Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.