Mindful Run & Walk Utrecht Leidsche Rijn - Vleuten - de Meern -Woerden

 

Ben jij er aan toe om jouw wandeling of hardloopsessie om te buigen naar een actief maar toch ook ontspannen moment? ‘Jouw’ moment? Doe dan mee een van de reeksen!

 

Ik ben Tim Bol en ben Mindful Run® instructeur in de regio Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern & Woerden. Ik geef in deze regio de Mindful Run & Mindful Walk cursus. Zowel online, in groepsverband of individueel. Naast Mindful Run® instructeur ben ik coach op gebied van Vitaliteit, Leefstijl & Mindfulness. Meer informatie over mijn eigen bedrijf, Plan V coaching, kun je hier vinden.

 

Zowel de Run als Walk cursus bestaan uit één bijeenkomst per week, voor vijf weken. De kosten zijn €95 per persoon. Elk kwartaal verzorg ik ook een kennismakingsclinic, daarvan zijn de kosten €15 per persoon. De clinic duurt ongeveer vijf kwartier en is een super leuke mogelijkheid om er achter te komen of de cursussen wat voor jou zijn. 

 

Meer inhoudelijke informatie over de verschillende cursussen kun je vinden door op deze link te klikken. Inschrijven voor alle mogelijkheden kan via het contact formulier of door een mailtje te sturen naar mail@planvcoaching.nl. Voor de zakelijke markt heeft Plan V ook tal van mogelijkheden, kijk daarvoor hier.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn eigen website, www.planvcoaching.nl

 

Uiteraard ben ik ook te vinden op FacebookInstagram en LinkedIn. Op de socials post ik regelmatig foto’s en tips en staan ook mijn andere activiteiten. Voor vragen, neem gerust contact met mij op via mail@planvcoaching.nl of 06-53860509.

 

Ik kijk er naar uit je te mogen verwelkomen!
Fijne dag,

Tim
Plan V Coaching


Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.