Mindful Run cursus Terneuzen

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run of Walk cursus in Terneuzen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Marouschka Rijnhout. Zij verzorgt de Mindful Run/Walk cursus in Terneuzen en de Mindful trailRun clinics in Zeeuws Vlaanderen. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.  

 

Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

De zomer komt er aan en dan genieten we allemaal weer van het mooie weer, de uitstapjes, lekkere wandelingen of andere sportieve activiteiten. Mindful bewegen laat je ervaren dat je nog meer kunt genieten van de veranderende omgeving. De nieuwe plekjes die je bezoekt, maar ook dat je activiteiten steeds meer ontspanning opleveren. Zou je jezelf dat gevoel graag eigen willen maken? En hierdoor minder stressvol de zomer tegemoed gaan, kijk dan welke activiteit het beste bij jou past. Mindfulsports bied naast Mindful Walk ook Power Walk en Run aan. Sinds deze maand is daar Mindful Cycling bijgekomen. Voor informatie hierover ga naar www.mindfulcycling.nl/terneuzen om het actuele aanbod te bekijken.

 

Wil je direct contact? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Bel 0629537857 of mail naar Mindfulsports.Terneuzen@gmail.com

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.