Mindful Run cursus Terneuzen

Wil je aanmelden voor een Mindful Run cursus in Terneuzen? Vul dan onderstaand formulier in. Je aanmelding komt terecht bij mij, Marja Hofman. Ik verzorg de Mindful Run en Mindful (power)Walk cursus in Terneuzen. Je ontvangt van mij binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

Ik geef in Terneuzen de 5-weekse cursus Mindful Run en de 5-weekse cursus Mindful (Power) Walk. De Run cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper. De (Power) Walk cursus is er voor jou, als hardlopen niet jouw ding is, als je liever wandelt dan rent of als je niet kúnt hardlopen en toch in beweging wilt zijn zonder overbelasting van jouw spieren en gewrichten. 

 

Ook ben ik opgeleid tot Wandelcoach volgens de Mindful Run/Walk methode. Een verzoek tot een afspraak voor individuele wandelcoaching kun je ook via dit formulier sturen. 

 

Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Wil je direct contact? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Bel 06-53681500 of mail naar mindfulrunterneuzen@gmail.com 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.