Mindful Run cursus Terneuzen

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 
Ik ben Marouschka Rijnhout van Mindful Run Instructeur in de gemeente Terneuzen.
 
Ik geef Mindful Run, Mindful Walk, MIndful Cycling en Mindful Walk Ouder en Kind cursus. Daarnaast organiseer ik losse clinics in verschillende thema's zoals Beach, Trail of Silent Walk/Run. Mindful cadeau wandelingen of met een selecte vrienden(innen) groep behoort ook tot de mogelijkheden.
Tot slot bied ik ook wandelcoaching aan gemixt met Mindful Walk. Hier gaan we niet alleen leren meer ontspanning te creëren maar ook belemmeringen, overtuigingen, angsten en jouw kernwaarden belichten. Wie wil jij vanuit je eigen IK zijn en hoe wil je die in BALANS kunnen omarmen.
 
Wil je meer over mij weten en lezen vanuit recensies dan verwijs ik je graag naar mijn website www.cocooncoach.nl of naar mijn facebookpagina www.facebook.com/mindfulsportsterneuzen
 
Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via mindfulsports.terneuzen@gamil.com of mij bellen op 06-29537857
 
Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 90 minuten en kost €95,00 p/p Een kennismakingsclinic kost €15,00 p/p. Voor bedrijven die Mindful Lunch Walks of Workshops willen maak ik een offerte op maat.  De wandelcoaching en de mogelijkheden voor particulieren en bedrijven, als inzet voor de duurzame inzetbaarheid verwijs ik je naar mijn website.
 
Wil je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run of Walk cursus in Terneuzen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Marouschka Rijnhout. Zij verzorgt de Mindful Run/Walk cursus in Terneuzen en de Mindful trailRun clinics in Zeeuws Vlaanderen. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.  

 

Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 De zomer staat op het punt van beginnen wat voor vele een drukke tijd is. Kinderen bijna vakantie, inpakstress hoe mooi zou het dan zijn om nog even een momentje voor jezelf te claimen. Mindfulsports Terneuzen geeft deze zomer Mindful Walk Clinics. 

Iedere keer een ander thema waarmee jij de essentie van Mindfulness kunt ervaren, wat is het en wat brengt het mij?

 

Voor meer info kijk op de Facebook pagina Mindfulsports Terneuzen of stuur voor meer info een berichtje naar Mindfulsports.Terneuzen@gmail.com

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.