Mindful Run cursus Terneuzen

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 
Ik ben Marouschka Rijnhout en Ben Mindful Run Instructeur in de gemeente Terneuzen. Ik ben zelfstandige in mijn eigen praktijk voor voor integraal leefstijl en vitaliteits coaching waar ik met wandelcoaching op diepere lagen je begeleid naar meer Balans in je lijf. Neem gerust een kijkje op www.cocooncoach.nl
 
Ik geef Mindful Run, Mindful Walk, Mindful Cycling en Mindful Walk Ouder en Kind cursus. Daarnaast organiseer ik losse clinics in verschillende thema's zoals Beach, Trail of Silent Walk en Run. Mindful cadeau kaart of cadeau wandelingen met een selecte vrienden(innen) groep behoort ook tot de mogelijkheden.
 
Het Coranavirus is helaas nog niet weg te denken maar wandelen is goed te doen met een kleine groep. We houden rekening met elkaar, zijn buiten bezig en we kunnen voldoende afstand houden van elkaar. De oefeningen die we behandelen zijn allen hierop aangepast. 
 
De zomervakantie is gestart en dus zijn er nu volop kennismakings mogelijkheden met de verschillende disciplines. Hier ga je 1,5 uur proeven aan alle punten die ook in de 5-weekse zitten. Probeer het eens uit en kijk en voel wat bij je past om zo in september met de vijf-weekse cursus van start te gaan. 

 

 

Start met een 5-weekse cursus Mindful Walk-Run-Cycling 🚶🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🚴🏼

*5 weken neem ik je mee op reis🎒

*5 weken geef ik je tools mee 🛠

*5 weken buiten bewegen ⛅️

*5 weken Fun 🙃 ❤️wandelen / Hardlopen/ fietsen Yoga, Meditatie🧘‍♀️Ademhalingstechniek 

*5 trainingen van ongeveer 1,5 uur

Kosten € 95,- .

Wil je graag een individueel traject volgen of met een eigen groep, neem dan contact met me op. 

 

 

GUN JEZELF DEZE UNIEKE KANS!

Wil je meer over mij weten en lezen vanuit recensies dan verwijs ik je graag naar mijn website of  https://www.facebook.com/cocooncoach/
 
Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via info@cocooncoach.nl of mij bellen op 06-29537857
 
Wil je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.