Mindful Run cursussen Nederland

Volg een cursus volgens de Mindful Run Methode bij een professionele en gecertificeerde instructeur* bij jou in de buurt. In het onderstaande overzicht vind je alle Nederlandse instructeurs en zie je waar en in welke regio ze regulier cursussen verzorgen.

Mindful Run heeft een groot aanbod van cursussen. Naast de Mindful Run basis- en vervolgcursus die gericht is op de beginnende en gevorderde hardloper biedt Mindful Run de Mindful Walk cursus aan voor iedereen die liever wandelt of niet kan hardlopen. Daarnaast is Mindful Run een cursus aan het ontwikkelen speciaal voor de zwangere vrouw, de Mindful Run & Zwanger cursus. Speciaal voor vrouwen die graag fysiek en mentaal in balans willen blijven tijdens de zwangerschap. Deze cursus wordt op dit moment alleen in de regio Achterhoek en Noord-Brabant gegeven.

Voor België ga naar www.mindfulrun.be


Locaties 5-weekse cursussen Nederland

Groningen: EenrumGroningen, Lauwersoog


*Mindful Run heeft een systeem van certificering en hercertificering, waarmee de kwaliteit van de instructeurs wordt gegarandeerd. Ieder jaar moeten instructeurs zich hercertificeren. Gecertificeerde instructeurs zijn zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Alle instructeurs werken zelfstandig. Je aanmelding gaat rechtstreeks naar de instructeur van jouw keuze.