Mindful Run cursussen Nederland

Volg een cursus volgens de Mindful Run Methode bij een professionele en gecertificeerde instructeur* bij jou in de buurt. In het onderstaande overzicht vind je alle Nederlandse instructeurs en zie je waar en in welke regio ze regulier cursussen verzorgen.

Mindful Run heeft een groot aanbod van cursussen. Naast de Mindful Run basis- en vervolgcursus die gericht is op de beginnende en gevorderde hardloper biedt Mindful Run de Mindful Walk cursus aan voor iedereen die liever wandelt of niet kan hardlopen. Daarnaast heeft Mindful Run een cursus ontwikkeld speciaal voor de zwangere en pas bevallen vrouw, de Mindful Run & Zwanger cursus. Speciaal voor vrouwen die graag fysiek en mentaal in balans willen blijven tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

Voor België ga naar www.mindfulrun.be


Locaties 5-weekse cursussen Nederland


*Mindful Run heeft een systeem van certificering en hercertificering, waarmee de kwaliteit van de instructeurs wordt gegarandeerd. Ieder jaar moeten instructeurs zich hercertificeren. Gecertificeerde instructeurs zijn zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Alle instructeurs werken zelfstandig. Je aanmelding gaat rechtstreeks naar de instructeur van jouw keuze.