Samenwerkingspartners van Mindful Run

Vivium Zorggroep

Vivium Zorggroep is de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Ze helpen cliënten het eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase. Zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk. Ook ondersteunen ze partners en familie indien gewenst.

 

Loop jij hard, of loop jij vanuit je hart?

 

Het concept ‘Mindful Run®’ is vijf jaar geleden ontwikkeld door Martijn Mensink en inmiddels zijn er ca. 200 Mindful Run instructeurs verspreid over Nederland en België. Het Mindful Run concept bestaat uit een combinatie van verschillende disciplines, waaronder meditatie, ademhalings- en Mindfulness oefeningen, hardlopen/wandelen en yoga. Het doel is om te leren lopen vanuit je hart en ontspannen te bewegen. Met deze insteek is de cursus geschikt voor iedereen. Van mensen met overgewicht tot mensen met een burn-out, fanatieke hardlopers die op een andere manier willen leren ademen of mensen die verdieping zoeken en in beweging willen komen. Mindful Run® Nederland biedt een 5-weekse Mindful Run cursus (geschikt voor de beginnende en gevorderde hardlopers), Mindful Walk cursus.  

 

De vijfweekse cursus is opgebouwd uit diverse thema’s waarin onder andere loop- en ademhalingstechnieken behandeld worden. Daarnaast komen de thema’s controle, loslaten, focus en concentratie aan bod. De cursus geeft je verschillende tools en technieken om leren stil te staan in het moment. Je leert te voelen, vanuit je hart te lopen, met het doel om uiteindelijk vanuit je hart te leven. Er wordt een bewustwordingsproces in gang gezet die je kan helpen je vrijer te voelen en je eigen pad te durven nemen. Er zijn diverse Remindfulruns om ook na afloop van de cursus alle opgedane kennis en tools weer even op te frissen. 

 

Mindful Walk is dezelfde cursus als Mindful Run, echter ga je niet hardlopen maar wandelen.  

 

 

Deelnemende gemeenten: 

Blaricum-Huizen

Gooise Meren (Bussum, Muiden, Muiderberg, Naarden)

Almere

Almere Buiten

Amsterdam Zuid Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.