Mindful Run & Walk Rotterdam

Hallo, leuk dat je mijn pagina bezoekt!

Ik ben Peggy Tolk en Mindful Run®instructeur in Rotterdam. Ik geef op diverse locaties in Rotterdam Mindful Run & Walk cursussen in groepen en één-op-één.

 

Tijdens de trainingen ervaar je hoe goed lopen, ademhaling volgens de Buteyko methode, Mindfulness, Yoga en versterkende oefeningen samengaat. Het resultaat is makkelijker lopen, plezier, verandering en meer energie in je dagelijks leven. Ik laat je mooie natuur en groene plekken zien in Rotterdam.

 

Mensen ervaren de trainingen als tijd voor jezelf, in contact komen met je lichaam en fitter worden. Dit geeft mensen de ruimte om open (of stil) te staan voor inspiratie, iets nieuws te ontdekken of knopen door te hakken. Mindful Run & Walk brengt je lichaam en je gedachten in beweging; hart en hoofd gaan hand in hand.

 

In de trainingen geef ik veel aandacht aan de Buteyko ademhalingstechniek, omdat ik merk dat deelnemers met ademhalingsklachten hier erg mee geholpen zijn.  Zelf loop en trail ik geregeld en pas ik  zelf ook deze ademhalingstechniek toe. Het verbaast me elke keer weer dat mijn hartslag rustiger wordt met deze ademhalingstechniek. Het sporten hou ik uiteindelijk langer volhou en met verloop van tijd ga je ook harder lopen op dezelfde hartslag. Je leert met ademen je stressoren te beheersen.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik leefstijl- en beweegcoach en studeer ik deeltijd toegepaste psychologie. Tijdens een coachtraject nemen we de tijd om aan de slag te gaan met jouw vraagstukken, een verdieping met volle aandacht voor jou. Wil je meer over mij weten, kijk dan op www.leefstijltolk.nl en je kunt me volgen op Instagram: peggy mindful run rotterdam

 

Een Mindful Walk cursus in groepsverband bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p.p. en is geschikt voor de beginnende hardloper als de gevorderde. Wandel je liever of kun je niet hardlopen, kies dan voor de Mindful Walk.

Een kennismakingsclinic duurt 1,5 uur en kost €15,00 p/p.

Bedrijven kunnen voor workshops en Mindful Lunch Walks een offerte op maat aanvragen.

Uiteraard houden we de richtlijnen van het RIVM in acht.

  

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dat kan via het contactformulier hieronder of door mij direct te mailen peggy@leefstijltolk.nl of bellen 0614455023. Wie weet tot snel!


Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.