Mindful Run Retreat

Een Retreat van Mindful Run is een lang weekend voor jezelf, waarin je heerlijk kunt ontspannen en lekker kunt laten verwennen met gezonde voeding en inspirerende workshops. Het is een weekend om op te laden en weer met nieuwe energie en inspiratie naar huis te gaan.

 

We bieden diverse workshops aan met verdieping op het gebied van hardlopen, yoga, meditatie, mindfulness. Een bijzondere en inspirerende ervaring. Om samen met anderen of alleen te beleven.

 

Wij hebben een mooi programma samengesteld voor de beginnende en gevorderde Hardloper. De workshops bestaan uit Mindfulness, Meditatie en Yoga en natuurlijk wordt er hard gelopen op een rustig tempo.

 

Voor wie is de Retreat?

Voor hardlopers van elk niveau die meer willen dan alleen maar hardlopen en veel kilometers willen maken.

 

Wat houdt het weekend in.

 

We verblijven in de accommodatie van Eigentijdserf te Middelbeers. Deze accommodatie is prachtig gelegen in de regio de Kempen in Noord-Brabant. Vanuit de accommodatie stap je zo een natuurgebied in en daar starten we diverse bijzondere tochten, s ’avonds, of juist bij het krieken van de dag.

 

 

Datum en locatie

Datum: Dit najaar

De locatie is  Eigentijdserf

Spreeuwelsedijk 9

5091KS, Oost-, West- en Middelbeers.

 

Kosten 

De prijs van het weekend is € 295,- per persoon.

Bij de prijs zit inbegrepen 2x ontbijt, 2x lunch, 1 x diner, 2 x logies, alle genoemde workshops en begeleide Mindful (trail)Runs.

Tijdens het verblijf op deze locatie verblijven we in een meerpersoons kamer, 3 of 4 personen.

1 persoonstoeslag: € 45,-

2 persoonstoeslag € 30,- pp

  

Programma Mindful Run Retreat 

 

Het Mindful Run weekend start vrijdagavond om 19:00 uur met ontvangst met koffie of thee en wat lekkers. Na het inchecken gaan we op pad voor een Mindful Night Run. In niveaugroepen gaan we in een langzaam tempo hardlopend op pad om te genieten van de rust die terugkeert in het bos.

 

Zaterdagochtend mag je starten met een klankschalenmeditatie. Daarna hebben we gezamenlijk een actieve wake up call in de buitenlucht, waarbij we strength en mobility aan de aandacht brengen.

 

Na een lekker ontbijtje begeleid David Sieben of Martijn Mensink  je bij de Mindful Run uitgebreide workshop. Je leert hier alles over de kracht van ademhaling, meditatie en Mindful Running. 

 

’s Middags kunnen we gezamenlijk genieten van een uitgebreide ontspannen Yoga en Tai-Gong sessie door een van onze instructeurs of door Dianne Schutmaat zelf.

 

Na het diner is er ruimte voor jezelf. Dit is naar eigen invulling, een boek lezen of voor een goed gesprek de bar induiken. 

 

Maak het niet te laat zaterdagavond, want zondag staan we vroeg op voor een unieke Mindful Sunrise Run. 

Een tocht waarbij je op een relax tempo hardlopend het bos in gaat op zoek naar Wild. Bij terugkomst staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar.

 

Aan het einde van deze ochtend hebben wij nog een "Verassing" workshop.

 

Na het nuttigen van een overheerlijke lunch sluiten om ongeveer 14:00 deze Retreat.

 

 

Meedoen?

 

Voor aanmelden vul je onderstaand formulier in. Heb je nog vragen dan kun je een email sturen naar info@mindfulrun.nl 

  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.