Hoe word je een succesvol Mindful Run ondernemer

Voor wie?

 

De 2-daagse opleiding ‘Hoe word je een succesvol Mindful Run ondernemer’ is bedoeld voor iedereen die een opleiding heeft gevolgd bij Martijn Mensink en Dianne Schutmaat (MFR NL) en wil starten of is gestart als ondernemer.

 

 

Wat biedt de opleiding?

 

De opleiding biedt handvatten wanneer je voor jezelf gaat starten, of reeds gestart bent maar vastloopt in allerlei zaken. Op alle fronten van het ondernemerschap biedt de opleiding waardevolle inzichten, inspiratie en tips waarmee je direct aan de slag kunt. Esther neemt je mee in de wereld van mogelijkheden en heeft aandacht voor jouw situatie. Zij deelt haar uitgebreide toolbox die zij inmiddels flink heeft gevuld met onmisbare tips en tools. Dit tezamen met al haar eigen ervaringen, maakt dat jij het vertrouwen krijgt om ook succesvol te zijn.

 

Doel opleiding:

 

Delen van ervaringen en vaardigheden, gericht op: Meer klanten!

 

 

Praktische informatie:

·      Watermuseum Arnhem, 31 oktober en 01 november 2019, 10.00 tot +/-16.00 uur (inloop v.a. 9.30 uur).

·      Gaat door bij minimaal vijf deelnemers (maximaal tien).

·      Inclusief: certificaat als bewijs van deelname, hard copy presentatie en lunch.

·      Kosten: 695 excl btw.

 

Opleiding door wie?

 

De opleiding wordt gegeven door Esther van der Salm. Esther is sinds maart 2017 Mindful Walk/ Run Instructeur en persoonlijke coach volgens de Mindful Run methode onder de naam Beweging op elk niveau en Mindful Run Monnickendam. Esther is een succesvol netwerkster en houdt zich intensief bezig met marketing via haar netwerk en het uitbreiden daarvan. Esther heeft een passie voor het geven van de 5-weekse MFW/ MFR-cursus (meerdere groepen per week) en begeleid per week gemiddeld zes coachees individueel. Haar zichtbaarheid is dusdanig, dat zij inmiddels wordt benaderd door verschillende opdrachtgevers. Het aanbieden van workshops voor bedrijven is dan ook een wekelijkse bezigheid geworden. Langzaamaan ontstaan hieruit de leukste projecten die de namen Mindful Run en Beweging op elk niveau doen groeien en ieders belang raakt. Ook die van de overige instructeurs en coaches in Nederland en België. Haar aanstekelijke passie voor ondernemen, is mede te danken aan de verdiepende opleidingen bij Robbert Jan Hendriks, Corinne Keyzer, Mark Bongers en B.bloom.

Esther kan het niet laten groot te denken.

Met als doel: Olievlekwerking en optimale groei. Vanuit het hart!

 

Resultaat tot nu toe: Heel veel voldoening, succes en blije klanten!

 

     

     Achtergrond die Esther succesvol maakt:

 

ABN AMRO: Advies aan alle klantsegmenten (bewindvoering t/m quote500).

Ex-topsportster: heeft vijf jaar lang landelijk marathons geschaatst in binnen- en buitenland. Houdt van hardlopen, wielrennen, schaatsen, skeeleren en zeezeilen.

 

 

PROGRAMMA

 

Zie pdf file (onderaan)

 

SCHRIJF JE IN

 

Via onderstaand formulier of stuur een mail naar info@bewegingopelkniveau.nl met als titel “Inschrijven opleiding Mindful Run en Ondernemen”.

 

Vermeld je naam, je locatie en of je Mindful Run- en/of Walk Instructeur en/of Wandelcoach bent.

Na inschrijven, ontvang je een bevestigingsmail. De factuur ontvang separaat, ook per mail. Zodra de factuur is betaald, ben je zeker van deelname.

Bij annulering van de 2-daagse opleiding van mijn kant, krijg je het gehele bedrag retour. Bij annulering van jouw kant: tot twee weken voor de 2-daagse opleiding ontvang je het gehele bedrag retour, daarna ontvang je 2/3 retour.

 

Hartelijke groet,

 

Esther van der Salm

www.bewegingopelkniveau.nl

www.mindfulrun.nl/monnickendam

 

Download
PROGRAMMA MINDUL RUN en ONDERNEMEN.pdf
Adobe Acrobat document 467.8 KB

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.