Mindful Run @Work

Workshops@work

Mindful Run verzorgt regelmatig workshops voor bedrijven. De workshops kunnen wandelend of hardlopend plaatsvinden in de buitenlucht. In een binnenruimte is tevens mogelijk. 

 

De Workshop: De kracht van ademhalen@work

Tijdens deze workshop leer je alles over effectief ademen. Mindful Run is Mindfulness in combinatie met hardlopen/bewegen. D.m.v. deze combinatie ben je in staat om beter te leren "voelen", waardoor je meer balans bereikt tussen lichaam en geest.

 

Resultaten 

Medewerkers krijgen een positieve boost en worden zich ervan bewust hoe mentaal fit ze zijn. Daarnaast krijgen ze, afhankelijk van de duur van de sessie, meer inzicht in hun manier van denken, leren ze beter omgaan met stress, werken ze beter samen, krijgen ze meer begrip voor collega's en staan ze positiever in hun werk. In overleg wordt bepaald waar de nadruk ligt. De technieken van Mindful Run hebben een positief effect op het reduceren van werkstress.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met me op via het formulier onderaan deze pagina. De workshops worden incompany gegeven. 


Wandelcoaching @work

Wandelcoaching

De wandelcoaches van Mindful Run werken volgens de effectieve MR-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht/natuur.

 

Stap voor stap werken wij aan fysiek, mentaal en emotioneel herstel, zodat medewerkers weer in hun kracht komen te staan.

 

Resultaten

☑ Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.

☑ Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.

☑ Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding

☑ De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.

 

Een coachingstraject bestaat uit 5 sessies van 2 uur plus één terugkomsessie na 2 maanden. Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een kennismakingsgesprek plaats om te zien of er een klik is. Dit gesprek is altijd gratis.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met me op via het formulier onderaan deze pagina of lees meer informatie via de pagina wandelcoaching.


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.