Mindful Run Trail Frankrijk All inclusive 20 mei - 27 mei 2017

Met Mindful Run Trail op vakantie naar Frankrijk.

  

Van zaterdag 20 mei tot en met zaterdag 27 mei 2017 bieden wij u de mogelijkheid om een week lang genieten van de Franse Alpen.

 

Deze vakantie is ALL INCLUSIVE (ontbijt, lunch, diner, drankjes)

 

Maak kennis met Mindful Run Trail in een ultieme rustige en wonderschone omgeving. Je verblijft een hele week in de Franse Alpen. Je geniet van de verwennerijen van de koks in AlpeLune en natuurlijk van de heerlijk frisse berglucht, de schitterende uitzichten en super mooie tracks en trails.

 

Richt een lang weekend je volledige aandacht op jezelf, op je ademhaling, en het hardlopen. Wij beloven je bijzondere dagen in Frankrijk waarin mindfulness en trail running samen worden gebracht.

 

Het unieke van deze Mindful Trail Run week is dat het niet noodzakelijk is om ervaring te hebben op trailrunning gebied. De week is zo ingericht dat iedereen kan meedoen, ongeacht je huidige niveau. Enige hardloop ervaring is wel wenselijk, maar zelfs dat is niet noodzakelijk doordat we met twee trainers werken. 

Locatie is Puy-Saint-Vincent

De locatie Puy-Saint-Vincent bij Nationaal park

de Ecrins is uniek vanwege de wonderschone natuur, de mooie trailpaden en de sereniteit die er heerst in deze periode van het jaar. Juist bij het wisselen van de seizoenen is de natuur hier het mooist.

 

Bovendien staat dit dal bekend om het mediterrane klimaat met gemiddeld 300 zon dagen per jaar. Het ligt op 2,5 uur rijden van Grenoble en 2uur van Turijn, vlakbij de culturele stad Briançon. Je geniet van alle verwennerijen in Chalet AlpeLune, in 2014 tweede prijs winnaar bij de Zoover-verkiezing tot beste Chalets van Frankrijk.

 

Je krijgt iedere dag een uitgebreid ontbijt, lunch en ’s avonds wordt er een heerlijk drie gangen diner geserveerd inclusief wijn en koffie of thee na. De gehele dag kun je gebruik maken van de mini bar en geniet je van het schitterende uitzicht op het zonneterras en na het lopen kun je lekker ontspannen in de sauna en jacuzzi of je leest een boek bij de open haard.

 

Voor een impressie van 2016 klik dan hier

 

 

Alle informatie op een rijtje:

 

Wat: Mindfulness, ademhalings- en looptechnieken, trailrun, wellness, prachtige natuur, volledig verzorgd
Waar: Chalet AlpeLune,
Wanneer: aankomst: zaterdag 20 mei (vanaf 16 uur), vertrek: zaterdag 27 mei (omstreeks 10 uur)
Door wie: Martijn Mensink en Matthijs Imhof van mindfulrun.nl
Aantal deelnemers: minimaal 8*, maximaal 18
Op basis van e.v.: Samen reizen is natuurlijk mogelijk

Kosten: 895  euro pp bij boekingen vóór 1 jan 2017, daarna 950 euro pp.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.