Za 26 mei 2018 Mindful HomeRun (trailrun)clinic Arnhem

Breng families samen!

Op 23 & 24 juni 2018 lopen wij met twee Mindful Run teams 240 km in estafettevorm binnen 24 uur. Dit doen we om geld in te zamelen voor het Ronald Mc Donald Kinderfonds tijdens de HomeRun 2018

 

Zaterdag 26 mei 2018 organiseren we een Mindful trailRun clinic van 2 uur op landgoed Groot Warnsborn in Arnhem voor het Ronald MCDonald Kinderfonds. De opbrengst gaan volledig naar dit goede doel. 

 

We starten om 09:30 uur met de uitgebreide clinic waarin mindfulness-, ademhaling- en trailrun technieken aan bod komen. 

 

Door middel van mindfulness en een juiste ademhaling is het mogelijk om een stuk efficiënter met je energie om te gaan. 

 

Als afsluiting van de clinic gaan we de technieken toepassen in een Mindful HomeRun, een Run door het mooie landgoed Groot Warnsborn. De duur en afstand van de run wordt afgestemd op het niveau in de groep. 

 

Het gaat tijdens deze Mindful HomeRun clinic niet om de snelheid of de afstand. De bedoeling is dat iedereen kan meedoen.  

 

De afstand die we in totaal in 2 uur gaan lopen ligt tussen de 5 en 7 km.   

 

We beginnen en eindigen de clinic bij het Ronald McDonald huis in Arnhem. Om 12 uur verzorgen zij een korte rondleiding, zodat je weet waarvoor jij gedoneerd hebt.  

 

Programma: 

09:30 uur - 11:00 uur: Trailrun clinic Mindful Run   

11:00 uur - 11:30 uur: Ontspannen Mindful HomeRun   

11:30 uur - 12:00 uur: Optioneel: rondleiding door het Ronald MCDonald vakantiehuis Arnhem voor iedereen die dit leuk vindt.

 

Daarna is er eventueel een mogelijkheid om op eigen kosten te lunchen bij Hoeve Klein Mariendaal. Een gezellige theeschenkerij waar ze ook heerlijke broodjes hebben.

 

De totale kosten voor deze geheel verzorgde ochtend bedragen 30 euro p/p. Een week voor aanvang van de clinic ontvang je een mail met een link naar de sponsorpagina van Lynn en Liekes Mindful Run Team, waar je het bedrag rechtstreeks kunt overmaken. 

 

Kun je niet meedoen met de clinic maar wil je ons wel graag sponseren (wat wij natuurlijk hartstikke leuk vinden), ga dan snel naar onze HomeRun pagina

 

Hartelijke groeten,

Dianne Schutmaat, Martijn Mensink en Barbara Tjin A Koeng

Mindful Run Nederland

 

Aanmelden voor de clinic kan via onderstaand formulier:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.