Mindful Run/Walk cursus

Mindful Run biedt in heel Nederland op wel 160 locaties de Mindful Run / Mindful Walk cursus. Medewerkers kunnen deelnemen in hun eigen tijd en dichtbij huis of juist dichtbij het werk. Als bedrijf kun je ervoor kiezen om een deel mee te financieren in het kader van Duurzame Inzetbaarheid. Een interventie die snel en gemakkelijk te realiseren is en veel gezondheidswinst zowel mentaal als fysiek op kan leveren. 


De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE".

 

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse Mindful Run cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent. 

 

Wil jij liever wandelen? Dan is de Mindful Walk cursus geschikt voor jou. Op steeds meer locaties wordt een 5-weekse Mindful Walk cursus aangeboden, voor iedereen die liever wandelt of niet kan hardlopen.

Resultaat!

☑  Medewerkers krijgen een positieve boost en worden zich ervan bewust hoe mentaal en fysiek fit ze zijn.

☑  Medewerkers krijgen inzicht in hun manier van ademen en denken.

 

Technieken van de MFR-methode hebben een positief effect op het reduceren van werkstress. Niet zweverig maar met beide benen op de grond!

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via het formulier onderaan deze pagina. De cursus kan ook intern gegeven worden. Vraag naar de kosten en mogelijkheden.


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.