Mindful Business Opleidingen

Een unieke en waardevolle driedaagse opleiding

 

Hoe zorg je ervoor dat plezier, openheid en een ontspannen werksfeer binnen jouw organisatie vanzelfsprekend is? Jij weet als geen ander dat zodra spanning omslaat in stress, er ontevredenheid heerst en verslechterde samenwerking ontstaat. Met op de lange termijn zelfs het risico op uitval.

Als (HR-) manager, preventiemedewerker of interne business coach, ben jij verantwoordelijk voor duurzame inzetbaarheid en de vitaliteit van collega’s binnen de organisatie. Maar hoe geef je dat nu handen en voeten op een krachtige manier? De opleiding Mindful Business-coaching biedt je de juiste handvatten en maakt het concreet.

 

Wat het je vooral biedt?

  Mindful Business-coaching richt zich op werken zonder druk te ervaren; ademhalingstechnieken, Mindfulness en NLP. In control zijn vanuit ontspanning!

  Het biedt je praktische tools, waardoor jij direct merkt hoe jij vanuit de basis met plezier jezelf en anderen met elkaar verbindt.

  Ook leer je de kunst verstaan van hoe jij jezelf en je collega’s op authentieke wijze in hun kracht zet. Bevlogen medewerkers die met plezier naar het werk gaan.

 

Mindful Business Coaching wordt ingezet voor:

  Individuele coaching in het kader van fysiek en emotioneel herstel.

  Team-coaching met het oog op inspirerend leiderschap.

De meeste onderdelen uit het programma zijn geschikt om spontaan in te zetten op de werkvloer. Wees niet bang dat de technieken vaag zijn of lastig te integreren. Wij bewijzen het: Mindful Business-coaching is ook binnen jouw organisatie toepasbaar! 

 

De balans tussen rust en inspanning, de balans tussen privé en werk, de balans tussen vooruit bewegen of even een pas op de plaats maken. Teruggaan naar jouw hartsniveau, waardoor je geest helder wordt en je bewustere keuzes maakt, niet vanuit angst of omgevingsdruk, maar omdat jij ergens voor staat. Alleen daar krijgen mensen de juiste spirit en energie van om doelen te verwezenlijken. En jij als Mindful Business coach gaat leren hoe je mensen bij die kern laat komen. Wat de truc is tot succes!

 

 

 

Praktische informatie:

De driedaagse opleiding wordt verzorgd door de oprichter van Mindful Run Martijn Mensink en een master instructor. Het dagprogramma start om 10:00 uur tot ongeveer 16.30 uur. De opleiding wordt gegeven incompany of op een bijzondere en goed te bereiken locatie. Per opleiding worden minimaal tien en maximaal vijftien deelnemers toegelaten. Hierdoor kunnen wij iedere deelnemer garanderen dat de opleiding in alle opzichten doeltreffend is.

 

Toelatingseisen

  Je hebt affiniteit met Mindfulness / coaching.

  Je wil graag zelf het proces aangaan om te leven en werken vanuit je kern.

  Je coacht collega’s of je hebt de ambitie dat te gaan doen binnen jouw organisatie.

  Je hebt humor en lef ;)!

 

Investering

De opleiding vraagt een investering van €2.195 per persoon exclusief btw. Uiteraard is koffie, thee en lunch inbegrepen. Na afronding van de opleiding ontvang je het Mindful Business certificaat en een uitgebreid naslagwerk. Bovendien bieden we je een jaar lang ondersteuning om je maximaal te ontwikkelen. Na drie intensieve dagen kun je direct de geleerde technieken toepassen in de praktijk en ervaar je het verschil!

 

Inschrijven

Enthousiast? Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek, dan kun je per mail contact opnemen via info@mindfulrun.nl of bellen met Martijn Mensink - 0648796219. Hij beantwoordt graag je vragen.

 

Toename focus en creativiteit - Meer energie – Stressreductie – Bewustwording - Echtheid