Mindful Run & Mindful Walk Middelburg

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Arma Kleinepier en Mindful Run® instructeur in Middelburg. Ik geef de Mindful Run- én de Mindful Walk-cursus. Door bewust buiten te bewegen, ervaar je tijdens de cursus hoe goed (hard)lopen, effectief ademen en mindfulness samengaan. Resultaat: minder stress en meer energie.

Je kunt bij mij een individuele 4-weekse Mindful Run en Mindful Walk cursus volgen. Je kunt kiezen voor de volgende twee opties:

 

·       Een 1-op-1 LIVE-cursus waarbij we samen op pad gaan. De trainingen duren 45 – 60 minuten per keer en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie.

 

·       Een 1-op-1 onlinecursus met mijn betrokken begeleiding op afstand. We starten met een telefonische voorbespreking (+/- 20 min), je ontvangt een huiswerkmail en gaat zelf aan de slag met de training (duur naar eigen invulling). Vervolgens hebben we een telefonische nabespreking (+/- 20 min.). We plannen de besprekingen naar wens en mogelijkheden in.

 

De kosten voor beide varianten zijn € 145,- voor vier weken. Dit is inclusief intake, begeleiding en samenvattingen van de lessen.

 

Ook bied ik de cursus LIVE in groepsverband aan. Deze bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 95,00 p/p. Een kennismakingsclinic duurt 1,5 uur en kost € 15,00 p/p. Bedrijven kunnen voor workshops en Mindful Lunch Walks een offerte op maat aanvragen.  

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn facebookpagina 

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail armakleinepier@hotmail.com of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-30997000.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.

 

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.