Mindful Run Utrecht - Marieke Wenting

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Marieke Wenting, Mindful Run® instructeur in de gemeente Utrecht. Ik ben daarnaast leefstijlcoach, runningtherapeut & eigenaar van Stappen in Leefstijl. Ik woon in Utrecht, samen met Sander, onze 2 pubers en onze hond. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik trek mijn hardloopschoenen aan of ik ga lekker wandelen met de hond.

 

Ik wil jou inspireren met wat een gezonde leefstijl voor je kan betekenen en wat buiten zijn en bewegen, kunnen doen voor je mentale en lichamelijke gezondheid.

 

Ik geef de Mindful Run - en de Mindful Walk cursus. Ook geef ik Mindful Run clinics. Tijdens de cursus of clinic ben je letterlijk en figuurlijk in beweging. We gaan aan de slag met lopen, ademhaling, bewustzijn & ontspanning, maar dan verrassend anders!

 

Wil je meer over mij, mijn praktijk Stappen in Leefstijl of mijn diensten weten, dan verwijs ik je graag naar mijn website: www.stappeninleefstijl.nl of naar mijn account op Instagram

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: marieke@stappeninleefstijl.nl of je kunt mij bellen:

06 - 43 02 77 44.

 

Tarieven:

Een cursus Mindful Run of Mindful Walk bestaat uit 5 groepsbijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p/p. Je kunt ook kiezen voor een 1-op-1 cursus. Een kennismakingsclinic duurt 1,5 uur en kost €15,00 p/p.

Voor bedrijfsactiviteiten kan een offerte worden aangevraagd. De tarieven voor bedrijven zijn exclusief BTW.

 

Individuele cursussen:

Vanuit Mindful Run Nederland is, in afstemming met het RIVM, een aanbod gemaakt voor de periode dat we de reguliere groepsactiviteiten niet kunnen aanbieden. Ik bied de individuele Mindful Run en Mindful Walk cursus aan. Dit is ook mogelijk als groepsactiviteiten wel zijn toegestaan, maar jij toch liever individueel deelneemt. Bij de 1-op-1 cursus gaan we samen op pad. De trainingen kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie.

 

Je kunt kiezen voor de volgende twee opties:

- De 5 weekse 1-op1 cursus. De trainingen duren 90 minuten per keer. De kosten zijn €375,- voor vijf weken. Dit is inclusief intake, begeleiding en samenvattingen van de lessen.

-  De 4 weekse 1-op-1 cursus. De trainingen zijn compacter en duren 45 minuten per keer. De kosten zijn €145,- voor vier weken. Dit is inclusief intake, begeleiding en samenvattingen van de lessen.

                                                                                             

Wil je meer weten of meedoen?

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.   

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.