Mindfulness in Oss

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Oss - Monique van Krieken

Mindful Run Oosterhout met Lindsey van Uden

Hoi, leuk dat je mijn pagina bezoekt! Welkom. 

Ik ben Monique van Krieken en Mindful Run® instructeur in Oss en omstreken en ik geef de Mindful Walk cursus. 

 

Naast dat ik Mindful Walk cursussen geef, ben ik Leefstijlcoach in mijn eigen praktijk Voorwaarts – Vitaliteit in de Praktijk. Tijdens de Mindful Walk cursus komen alle elementen samen om minder stress en meer energie te ervaren. Een combinatie van wandelen, mindfulness en ademhalingsoefeningen met een mooi balans tussen focus en plezier.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.voorwaartsvitaliteit.nl

 

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: monique@voorwaartsvitaliteit.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-39884392. 

 

Bedrijven kunnen voor de cursus en workshops een offerte op maat aanvragen.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.