Mindful Run Kennemerduinen - Jan Pieter Janssen

Super dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Jan Pieter, een enthousiaste trailrunner en Mindful Run® instructeur in de gemeente Bloemendaal/Zandvoort. Ik ben vaak te vinden in de prachtige Kennemerduinen en de workshops en cursussen vinden dan ook zoveel als mogelijk in deze duinen plaats!

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik ook gecertificeerd hardloopcoach via mijn eigen berdijf RunalytiX en heb ik inmiddels tientallen hardlopers geholpen in het krijgen van plezier in hardlopen zonder blessures en het behalen van hun persoonlijke doelen.

 

Regelmatig organiseer ik de Mindful Run clinic en de Mindful Run 5-weekse cursus. De cursus kan je in groepsverband of individueel doen.

 

- De groepscursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p/p.

- Een kennismakingsclinic duurt 1,5 uur en kost €15,00 p/p.

- Je kan bij mij ook terecht voor een 1:1 programma. We plannen samen een dag/tijdstip en de locatie zal in de natuur zijn. De trainingen duren 90 minuten per keer. De kosten zijn €375 voor vijf weken. Dit is inclusief intake, begeleiding en samenvattingen van de lessen

 

Vitale medewerkers hebben meer meer werkplezier en minder verzuim. Mindful Run/Walk is een goede manier om je medewerkers meer energie te geven en minder stress te laten ervaren

Neem contact op voor de mogelijkheden, dit kan een Mindful Run/Walk Workshop of de 5-weekse cursus Mindful Run/Walk zijn. Het is ook leuk om als teambuilding of bedrijfsuitje te doen. Het programma is altijd op maat en te combineren met hardloopcoaching.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.runalytix.com of naar mijn Instagram/Facebook pagina. Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: jp@runalytix.com of mij bellen op: 06-51621156.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.