Mindfulness in de Kennemerduinen

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Kennemerduinen - Jan Pieter Janssen

Super dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Jan Pieter, een enthousiaste trailrunner en Mindful Run® instructeur in de gemeente Bloemendaal/Zandvoort. Ik ben vaak te vinden in de prachtige Kennemerduinen en de workshops en cursussen vinden dan ook zoveel als mogelijk in deze duinen plaats!

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik ook gecertificeerd hardloopcoach via mijn eigen bedrijf RunalytiX en heb ik inmiddels tientallen hardlopers geholpen in het krijgen van plezier in hardlopen zonder blessures en het behalen van hun persoonlijke doelen.

 

Regelmatig organiseer ik de Mindful Run 5-weekse cursus. 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Vitale medewerkers hebben meer meer werkplezier en minder verzuim. Mindful Run/Walk is een goede manier om je medewerkers meer energie te geven en minder stress te laten ervaren.

Neem contact op voor de mogelijkheden, dit kan een Mindful Run/Walk Workshop of de 5-weekse cursus Mindful Run/Walk zijn. Het is ook leuk om als teambuilding of bedrijfsuitje te doen.

Het programma is altijd op maat en te combineren met hardloopcoaching.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.runalytix.com of naar mijn Instagram/Facebook pagina. Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: jp@runalytix.com of mij bellen op: 06-51621156.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.