Mindfulness in Hoorn

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run cursus Hoorn - Annemieke Bot

Mindful Run Haaksbergen met Anneke Rohof

Hallo, wat leuk dat je mijn pagina bezoekt, welkom!

Ik ben Annemieke Bot en Mindful Run® instructeur in Hoorn e.o.

en geef de Mindful Run cursus. 

 

Naast Mindful Run instructeur ben ik eigenaar van Annemieke’s Fitplan dat bestaat uit 4 plannen; Fit & gezond, Stop Emotie-eten, Sportvoedingsadvies en Hardloop Coach. Nagenoeg elk plan kan gecombineerd worden met Mindful Run waar je spelenderwijs gaat ontstressen en een betere ademhaling gaat aanleren.

 

Hardlopen in combinatie met ademhalingsoefeningen, mindfulness en een heleboel plezier is een concept waar ik 100% in geloof en graag met je wilt delen!

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.annemiekesfitplan.nl of naar mijn Facebookpagina of Instagrampagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@annemiekesfitplan.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-27870601.

 

Bedrijven kunnen voor Mindful Run een offerte op maat vragen al dan niet in combinatie met een workshop Gezonde Voeding.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p. 

De 4-weekse 1 op 1 cursus bestaat uit 4 lessen van 60 minuten en kost € 242,00.

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer algemene informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.