Mindfulness training in Haarlem

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Haarlem - Monica de Lange

Wat leuk dat je interesse hebt in Mindful Walk, ik kijk er naar uit om samen op pad te gaan!!!

 

Ik ben Monica de Lange en Mindful Walk instructeur in de gemeente Haarlem . 

 

Ik geef de Mindful Walk cursus en ben Mindful Wandelcoach. 

 

Naast Mindful Walk instructeur heb ik  meer dan 25 jaar ervaring als projectleider in Business/ ict projecten waarin ik altijd een grote rol had in het begeleiden van medewerkers, zorg voor rust, structuur en dat je er mag zijn. Ik ben nu zelfstandig coach en begeleid mensen die vastlopen in hun werk of privé. 

 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.mindfulknopen.nl of naar mijn mijn Instagram pagina of Facebookpagina.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: mindfulknopen@gmail.com of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-51992908.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Een themawandeling duurt ongeveer 1,5 uur en kost 15 euro p.p.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus, een themawandeling of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.

 

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.

 

De cursussen zullen starten in Haarlem Noord in de buurt van het Park Schoterbos.