Mindfulness in de Meern

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run/Walk de Meern - Rosemarie van Ruiten

Mindful Run de Meern met Rosemarie van Ruiten

Ik ben Rosemarie en Mindful Run® instructeur in de gemeente Utrecht - Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. 

Ik geef de Mindful Run - en de Mindful Walk cursus.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik leefstijlcoach en trainer Positieve Gezondheid. Het is mijn passie om mensen weer te laten genieten van de dingen die zij belangrijk vinden, waar ze energie van krijgen. Te leren ontspannen en steeds meer vanuit hun hart keuzes te gaan maken op weg naar meer (positieve) gezondheid.

 

In de Mindful Run (of Walk) cursus komen alle elementen samen die ik zelf inzet om positief gezond te blijven, volop energie te hebben en in het nu te genieten. Plezier maken staat voorop!

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn websites:

www.dekrachtvanpositievegezondheid.nl en www.voeljevitaler.nl 

Je kunt ook altijd contact opnemen via e-mail rosemarie@voeljevitaler.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-41362315.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Bedrijven kunnen voor een Mindful Run/Walk en workshops een offerte op maat aanvragen.

                                                              

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.