Wandelcoach - Dianne Schutmaat

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! wie weet kan ik jou ondersteunen in jouw reis.

 

Eerst iets over mijzelf! Al jarenlang coach ik mensen. Ik ben hiermee begonnen als teammanager. Intern heb ik toen diverse coachings opleidingen gevolgd. Alleen voelde het coachen toen niet goed. Ik had het gevoel ik meer bezig was met de coachingstechnieken dan met de persoon die ik aan het coachen was. Ik luisterde niet echt.

 

Daarom heb ik zelf een coachingsmethode ontwikkelt samen met mijn man. De MR-Methode. In deze methode zitten technieken die ik zelf dagelijks toepas om in balans te blijven. Met een ernstig meervoudig beperkt dochtertje is dit niet altijd even gemakkelijk, maar de technieken uit de methode hebben mij enorm geholpen om krachtig in het leven te staan en goed voor mijzelf te zorgen. Hierdoor accepteer ik het leven beter zoals het is (met zijn ups en downs) en kan ik intens genieten van hele kleine dingen.

 

Door deze methode ga je terug naar je eigen kern. Alle lagen die je niet meer nodig hebt pel je af, waardoor je weer mooi tot bloei kunt komen. En dat in maar 6 weken tijd. En het voelt voor mij zo goed om op deze manier te mogen coachen. Coachen vanuit het hart met technieken die zich vanuit de wetenschap al hebben bewezen is het mooiste wat er is. En vooral omdat het jou brengt wat je op dit moment in je leven nodig hebt. Na het coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik jou bij. Lieve groet Dianne


Kennis en ervaring

 • Ontwikkelaar van de MR-Methode, Mede-eigenaar Mindful Run Nederland;
 • Mastertrainer in de opleiding tot wandelcoach volgens de MR-Methode;
 • Adviseur Duurzame Inzetbaarheid;
 • Wandelcoach volgens de MR-Methode;
 • Mindfulness trainer volgens de Mindful Run Methode

Specialisaties

 • Burn-out
 • Stress
 • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten
 • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen
 • Ademhalingscoach
 • Mindfulness, yoga en mediatie
 • Goed voor jezelf zorgen
 • Spirituele ontwikkeling

Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen. Gaan we samen met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. BTW. In veel gevallen vindt er een vergoeding vanuit de werkgever plaats. 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in Oosterbeek, nabij Arnhem.


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@mindfulrun.nl of vul het formulier hieronder in. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken. Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kostenloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.