Mindful Run cursus gemeente Landerd/de Maashorst

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run cursus in Landerd / de Maashorst? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Edwin Bril en/of Milton van Haren.

 

Edwin verzorgt deze Mindful Run cursus namens FiTNEZZplaza in Landerd / de Maashorst. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.

 

Edwin geeft in Landerd / de Maashorst zowel de 5-weekse cursus Mindful Run als de 5-weekse cursus Mindful Walk. De Run cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper. De Mindful Walk cursus is er voor jou, als je liever wandelt. Edwin is opgeleid tot zowel run als wandelcoach volgens de Mindful Run methode. Een verzoek tot een afspraak voor individuele run of wandelcoaching kun je ook via dit formulier sturen. 

 

Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run cursus in gemeente Landerd/de Maashorst? Vul dan het onderstaande formulier in. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.