Mindful Run/Walk cursus Hulst, Eeklo en Wachtebeke

Wil jij je aanmelden voor een Mindful Run of Walk basis- of vervolgcursus in de gemeente Hulst, Eeklo of Wachtebeke? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Tamara Rijk. Zij verzorgt de Mindful Run of Walk basis- en vervolgcursus in deze gemeentes en de Mindful Run/Walk Zwanger/Moeder cursus in Zeeuws-Vlaanderen. Tamara is ook opgeleid tot Wandelcoach volgens de Mindful Run/Walk methode. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

Een Mindful Run/Walk of Zwanger/Moeder LIVE groepscursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € 95,-inclusief BTW.

 

     Bij de 1-op-1 LIVE-cursus gaan we samen op pad. De les duurt 45 – 60 minuten per keer en worden in overleg ingepland qua dag, tijd en locatie.

         Bij de 1-op-1 onlinecursus krijg ontvang je dezelfde begeleiding, maar dan op afstand. Per keer starten we met een telefonische intake van ongeveer 20 minuten. Daarna ontvang je een huiswerkmail en ga je zelf aan de slag met de les. We eindigen met een telefonische evaluatie. We plannen in overleg de telefonische momenten in.

    De kosten voor beide varianten zijn € 145,- voor vier weken. Dit is inclusief BTW, alle begeleiding tijdens de live en online lessen, alle intake en evaluatiemomenten en de samenvattingen van elke les.

 

Een kennismakingsclinic Mindful Run of Walk van 1,5 uur kost € 15,- inclusief BTW.

 

Website: www.firststep-coaching.nl        

Email: info@firststep-coaching.nl

Mobiel: 0031-6 27 30 73 67

FB link: www.facebook.com/firststepcoachingwalkandrun 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.