Mindful Run cursus Hoorn

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run cursus in Hoorn? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Hanneke Piek. Zij verzorgt de Mindful Run activiteiten in Hoorn. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.

Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

De tweede helft van dit jaar is het even stil rondom de cursussen Mindful Run en Mindful Walk in Hoorn. De focus ligt in deze periode op andere inspirerende en waardevolle activiteiten, waaronder het volgen van een opleiding tot Beweegcoach!

In januari start er weer een prachtige nieuwe cursus Mindful Walk!

Medio februari maart 2019 gaat er weer een cursus Mindful Run van start! Tijdstip en data worden binnenkort vermeld op deze pagina.

Wil je alvast jouw belangstelling kenbaar maken? Stuur mij dan een berichtje via onderstaande optie: Ik heb interesse in een Mindful Run cursus of een Mindful Walk cursus maar kan niet op genoemde data/tijdstippen … Geef hierbij ook graag jouw voorkeuren aan, ik houd je dan op de hoogte!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.