Mindful Walk cursus De Wolden-Hoogeveen

Leuk dat je interesse hebt in Mindful Walk. (voor Mindful Run verwijs ik je naar Tineke m’n collega in de Wolden/Westerveld!)

Ik ben Hennie Klooster Mindful Run® instructeur in de gemeenten De Wolden en Hoogeveen.

 

Ik geef de Mindful Walkcursus en ben Mindfulwandelcoach. Daarnaast heb ik een praktijk voor creatieve communicatie en tekentherapie.

 

 Mensen groot en klein wil ik uitnodigen voor een kleurrijke wandeling naar het hart.

 

Ten eerste door gebruik te maken van creatieve communicatie en de tekentaal. Net even buiten de comfort-zone treden en jezelf verrassen met andere kleuren of technieken door gebruik te maken van je handen. Handen die het werk tot kunst maken.

 

Ten tweede door mindful wandelen. Samen de natuur en/of de stad in en door de tools te gebruiken die je krijgt aangereikt de rust en de focus op jezelf terug krijgen. Je voeten zullen je daarbij helpen. Op zoek naar het pad vanuit je hoofd naar het hart. Stoppen met denken, muizenissen, piekeren, stress, je gaat weer voelen!In mijn praktijk treft u een gouden duo, creatieve communicatie gecombineerd met mindful wandelen.

 

Ik nodig u en/of uw kind van harte uit om mee te wandelen,

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website: www.kleurigkakelen.nl

Facebook: www.facebook.com/hennieklooster  www.facebook.com/kleurigkakelen

 

Deze zomer is het belangrijker dan ooit om in beweging te blijven en aan je gezondheid te werken. In de buitenlucht bied ik verschillende manieren aan om mentaal, fysiek en emotioneel fit te blijven, alleen of in groepsverband. Natuurlijk volgens de richtlijnen van het RIVM.

 

Een 5-weekse cursus in groepsverband bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p.p.

 

Een 4-weekse privé cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 45 – 60 minuten per keer en kost €145,00

 

 

Een kennismakingsclinic duurt 1,5 uur en kost €15,00 p.p.

Wil je je aanmelden voor een Mindful Walk cursus in de Wolden-Hoogeveen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt terecht bij Hennie Klooster.

 

Een Mindful Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

email: hen-nie@live.nl

website: www.kleurigkakelen.nl

fb: www.facebook.com/hennieklooster

      www.facebook.com/kleurigkakelen 

 

Alle cursussen hebben als startlocatie Kleurig Kakelen Hoofdstraat 50 Zuidwolde | in overleg elders in gemeente deWolden/Hoogeveen


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.