Mindful Run cursus Heerenveen

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run cursus in Heerenveen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Eeuwkje van der Meulen. Zij verzorgt de Mindful Run cursussen in Heerenveen.

 

Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

Hardlopen of lopen met je Hart?

 

Kriebelt het al een tijdje om te beginnen met hardlopen? Misschien is Mindful Run dan wel iets voor jou.

 

Deze meditatieve manier van hardlopen is goed voor je lijf, maar ook voor je binnenwereld.

 

Bij Mindful Run train je niet alleen je lichaam maar ook je geest, door op de juiste manier adem te halen tijdens het lopen. Bewust ademhalen is de sleutel om ons stressniveau en veel andere aspecten van onze gezondheid beter te regelen. Als we de tijd nemen om goed adem te halen en te ontspannen, zijn we een stuk beter bestand tegen de toenemende snelheid van ons moderne leven.

 

Anders dan bij 'gewoon' hardlopen gaat het bij mindful hardlopen niet zozeer om het behalen van een doel, maar om geen doel te stellen. Als je loopt om te lopen, heb je nooit motivatiegebrek.

 

Verhoog je uithoudingsvermogen en verminder je stress met één simpele techniek. Het kan! Maak kennis met een fijne manier van hardlopen. In de 5-weekse cursus Mindful Run🏃‍♀️🙏 krijg je genoeg tools aangereikt om op basis daarvan meer uit je hardlooprondje te halen. Ontdek de manier van bewegen die bij jou past. Dat kost geen energie, dat levert energie op!

 

Wil je ervaren wat Mindful Run anders maakt dan 'gewoon' hardlopen geef je dan op voor de 5-weekse cursus via mindfulrunheerenveen@gmail.com of stuur een pb.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.