Mindful Walk cursus Heerenveen

Mijn naam is Marije Groenhof. Ik ben Mindful Walk instructeur in de gemeente Heerenveen. Daarnaast ben ik coach en begeleid ik mensen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik coach mensen met vraagstukken op het gebied van stress en burn-out gerelateerde klachten, balans werk en privé, piekeren en angsten.

 

Mindful Walk is een combinatie van mindfulness en wandelen. Door je tijdens het wandelen te concentreren op één ding tegelijk, zorg je ervoor in het hier en nu te zijn. Je laat de hectiek en stress van het alledaagse leven letterlijk even achter je en komt (weer) in beweging in de natuur. Het doel hiervan is dat je meer in balans raakt en je beter kunt ontspannen. Het resultaat? Meer energie en zit lekkerder in je vel!

 

De Mindful Walk cursus bestaat uit 5 sessies van ongeveer 1,5 uur. De kosten hiervan zijn € 95, inclusief BTW, voor de gehele cursus.

Wil je meer informatie over individuele coaching of wil je kennis maken met Mindful Walk in Heerenveen? Vul dan onderstaand formulier in. Je aanmelding komt terecht bij mij en je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.

 

 

Contactgegevens Marije:

www.facebook.com/marijegroenhofcoaching

marijegroenhofcoaching@gmail.com

Tel:        06-20619181

Meer informatie Mindful Walk

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.