Mindful Run® Heerenveen - Eeuwkje van der Meulen

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run cursus in Heerenveen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Eeuwkje van der Meulen. Zij verzorgt de Mindful Run cursussen in Heerenveen.

 

Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Mindful Run, wat houdt het eigenlijk in? Het is een combinatie van hardlopen, mindfulness en ademhalingstechnieken. Het is niet zweverig en je hoeft geen geoefende hardloper te zijn.

 

Wat levert het op? Het levert je meer energie op, minder stress en een betere uithoudingsvermogen door één simpele techniek.

 

Ben je de laatste tijd moe, even geen energie? En heb je eigenlijk wel zin om weer te gaan hardlopen, maar stelt het steeds uit? Kom dan naar de Mindful Run cursus. In de 5 weekse cursus wordt hardlopen afgewisseld met oefeningen voor sterkere been- en buikspieren, bewustwording van de ademhaling , in het hier en nu zijn maar vooral leren loslaten🙏

 

➡️ Hoe laat?

Start vanaf de parkeerplaats van hotel Tjaarda om 9:00 uur.

Via onderstaande link kun je je aanmelden:

https://www.mindfulrun.nl/heerenveen/

Be there💪

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.