Mindful Run Haarlem - Mindful Walk cursus

Wil je je aanmelden voor een Mindful Walk- of Mindful Walk& Zwanger- cursus in Haarlem? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Brigit van den Hondel. Zij verzorgt beide cursussen in Haarlem. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.

 

De Mindful Walk cursus is bedoeld voor iedereen die behoefte hebben aan ontspanning, balans, plezier en beweging (ook bij overspannenheid of burn-out). Door te wandelen en letterlijk de ( wellicht eerste) stap te zetten leer je de techniek van een goede ademhaling en het beoefenen van mindfulness, waar je in het dagelijks leven veel profijt van kan hebben.

Een Mindful Walk (& zwanger) cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Wanneer je de mogelijkheid hebt om je factuur in te dienen bij je werkgever of wanneer jezelf, als bv ZZP de factuur zakelijk kan opvoeren, dan bedragen de cursuskosten €95,- exclusief BTW. Meer informatie over de cursus Klik hier.  

 

Brigit is ook opgeleid als Wandelcoach volgens de MFR methode en heeft jaren gewerkt bij arbodiensten als burnout- en reintegratiecoach. Een aanvraag voor individuele (wandel)coaching of meer informatie over coaching kun je tevens indienen via dit formulier.

 

De Mindful Walk cursus is tevens zeer geschikt om in te zetten in een bedrijfstraject om verzuim en spanning op de werkvloer tegen te gaan. Ook te organiseren als eenmalige clinic. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie (mindfulrunhaarlem@gmail.com of wandelcoachbrigit@gmail.com).

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.