Mindful Run & Mindful Walk Haaksbergen

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Mijn naam is Judith Oosterholt en ik ben Mindful Walk® instructeur en Mindful Wandelcoach in de gemeente Haaksbergen e.o.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn Facebookpagina De zon in je lijf Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: dezoninjelijf@gmail.com of op mijn mobiele nummer 06 11460626. 

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p/p. Een kennismakingsclinic duurt 1,5 uur en kost €15,00 p/p. 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

 

 

 

Verschillende cursussen heb ik hieronder op een rijtje gezet.

- 1-op-1 cursus waarbij we samen op pad gaan. De trainingen duren 45 – 60 minuten per keer en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie. Deze cursus wordt wandelend gegeven.

De kosten voor de 1 op 1 cursus zijn €145 voor vier weken. Dit is inclusief intake, begeleiding en samenvattingen van de lessen.

- De 5- weekse Mindful Walk cursus.

- Een kennismakingsles Mindful Walk. Er wordt ruim 90 min. gewandeld met vele oefeningen die voor iedereen te doen zijn.

- Natuurlijk ben ik er ook voor jou als je een wandelcoach zoekt. Hier gaan we in 5 weken met een 6e terugkom dag aan de slag met jou probleem waar je nu tegen aan loopt. Een vrijblijvende intake kan altijd. Voor meer info; klik hier.

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.

 

* Alle dagen is de start bij de Haaksberger watermolen. Hier is voldoende parkeergelegenheid.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.