Mindful Run cursus Haaksbergen

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run en Walk cursus in Haaksbergen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Judith Oosterholt. Zij verzorgt de Mindful Run en Walk cursus in Haaksbergen en omgeving. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

Judith Oosterholt is instructeur en geeft in Haaksbergen en omstreken de cursus Mindful Run en Walk. Om de zon in je lijf te voelen. Om een moment voor jezelf te hebben en je drukke agenda eens onder de loep te nemen. Of gewoon buiten te zijn. Kriebelt het al een tijdje om te beginnen met wandelen of hardlopen? Heb je een voornemen voor 2019?  Misschien is Mindful Run of Walk dan wel iets voor jou.

 

De 5-weekse Walk cursus is er voor jou als hardlopen niet jouw ding is, als je liever wandelt dan rent of als je niet kunt hardlopen en toch in beweging wilt zijn.

De Run cursus is in overleg en geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper.


Vanaf eind januari is er ook de mogelijkheid om je aan te melden bij mij als je niet lekker in je vel zit en je een traject in wilt om je dagelijkse beslommeringen weer op de rit te krijgen. Dit traject ga je alleen met mij aan en dan ben ik je wandelcoach. Zie voor meer info

Een coachingstraject bestaat uit 5 sessie's van 2 uur plus één terugkom sessie na 2 maanden. Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een kennismakingsgesprek plaats om te zien of er een klik is. Dit gesprek is altijd gratis.

 

Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € 95,– inclusief BTW.

Meer informatie over de cursus? Klik hier. Een kennismakingsclinic duurt 1,5 uur en kost €15 euro.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.