Mindful Run cursus Gilze en Rijen - Tilburg (Stadsbos 013)

Geïnteresseerden voor een Mindful Run cursus in Gilze en Rijen of Tilburg (Stadsbos 013) kunnen zich tijdelijk aanmelden in de omliggende gemeenten Geertruidenberg, Oosterhout of Tilburg.

 

Colinda Fievet geeft in Gilze-Rijen (Surae) en Tilburg (Stadsbos013) de 5-weekse cursus Mindful Run en de 5-weekse cursus Mindful (Power) Walk. De Run cursus is geschikt voor beginnende hardlopers of als je af en toe je hardlooprondje loopt. De (Power) Walk cursus is voor iedereen die niet kan of wil hardlopen, maar wandelen juist wel je ding is.

 

Een Mindful Run of Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € 95,00 inclusief BTW. Kosten van een kennismakingsclinic bedragen € 15,00. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Leden van Thebe-Extra ontvangen 10% korting op de cursussen en een kennismakingsclinic is speciaal voor hen gratis! Inwoners van de gemeente Tilburg die in aanmerking komen voor de Meedoenregeling, kunnen deze inwisselen voor een cursus Mindful Run en ook voor hen is een kennismakingsclinic gratis!

 

Ook is Colinda opgeleid tot Wandelcoach volgens de MFR-methode. Als je meer informatie of een kennismakingsgesprek wil, kun je dit onderaan dit formulier aanvinken. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.