Mindful Walk cursus Ede

Welkom op de pagina van Mindful Walk & Wandelcoaching Ede.

 

Binnen de gemeente Ede verzorgt Mindful Walk & Wandelcoaching Ede de activiteiten volgens de Mindful Run methode. We kunnen verschillende activiteiten aanbieden zoals:

 

Individuele wandelcoaching: een traject voor iemand die een vraagstuk heeft en daar graag mee aan de slag wil. We gaan op pad met uw vraagstuk als uitgangspunt om hier nieuwe inzichten bij te verkrijgen. Het traject bestaat gemiddeld uit 6 sessies van ongeveer 2 uur.

 

Workshops voor bedrijven / groepen: een workshop waarin aandacht wordt besteed aan wandelen gecombineerd met mindfulness en ademhalingstechnieken. Bijvoorbeeld om kennis te maken of binnen een bedrijf het verzorgen van de Mindful Walk Lunch

 

5-weekse Mindful Walk cursus: 5 weken lang anderhalf uur op een vaste dag met een groepje mensen aan de wandel om meer rust te ervaren. In de lessen wordt aandacht besteed aan onder andere de ademhaling, mindfulnesstechnieken en in het moment zijn.

 

Clinics: af en toe organiseren we clinics om de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met de Mindful Run methode.

 

Met regelmaat worden diverse activiteiten aangeboden via deze site, maar het is altijd mogelijk en ook onze bedoeling om zoveel mogelijk maatwerk te leveren. Mocht  u vragen hebben of meer informatie over een van onze producten willen, dan kunt u een mail sturen naar inez@inezvuurboom.nl en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

 


Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.