Mindful Walk cursus Den Haag - Patricia van der Eijk

Jouw reis naar meer gezondheid, balans, rust & ontspanning gaat hier beginnen.

 

Heb je het gevoel dat je alle ballen niet meer in de lucht kunt houden, je gedachten een loopje met je nemen, voel je je opgebrand, slaap je slecht? En wil jij je ook weer fit voelen en lekker in je vel zitten?

 

Weer het gevoel te hebben alles aan te kunnen? Dat gaat hier jouw reis naar een betere gezondheid, balans, rust & ontspanning beginnen.

 

 

 

Door middel van Mindful Walk te combineren met voedings- en supplementen advies en evt. aan te vullen met een heerlijke ontspanningsmassage of yoga nidra, gaan we samen op pad om een betere versie van jouzelf te maken en er voor te zorgen dat jij weer gaat stralen!

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.breathinbreathout.nl

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: pvdeijk@casema.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 0610883985

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost € 129,00 p/p.

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

Een individuele of online cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.  

 

Aanmelden voor een cursus? Dat kan via het contactformulier hieronder!