Mindful Run & Walk cursus Culemborg en Buren (Gld)

Hoi, wat leuk dat je meer wilt weten over Mindful Run of Walk. 

Ik ben Marian, Mindful Run® instructeur en wandelcoach in de gemeente Culemborg en Buren.  

Ik geef de Mindful Run- en de Mindful Walk cursus.

 

Naast Mindful Run® instructeur ben ik actief met mijn bedrijf Your Lifestyle Change. Ik ben Health & Lifecoach en help jou graag om fysiek en mentaal beter in balans te komen. Ik ben gespecialiseerd in het voorkomen en herstellen van stress- en burn-out-klachten. Ik coach binnen en buiten. Jij kiest! 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website https://yourlifestylechange.nl of naar mijn facebookpagina Yourlifestylechange.

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@yourlifestylechange.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-39203849.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p/p.

 

Ook voor bedrijven kan er een interessante Mindful lunch workshop gegeven worden of een op maat gemaakt MIndful run/walk cursus. Neem contact op voor meer informatie.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run of Walk activiteit in Culemborg of Buren?  Dan kun je je hieronder aanmelden voor de activiteit van je keuze via de blauwe link. Je aanmelding komt dan terecht bij Marian van Deudekom.  Je ontvangt van Marian binnen één werkdag een reactie op je bericht. 

 

Een Mindful Walk of Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen € 95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier. Een kennismakingsclinic Mindful Walk of Run van 1,5 uur kost € 15,- inclusief BTW. 

 

Marian is naast Mindful Run & Walk instructeur ook Health en Lifecoach en gespecialiseerd in leefstijl, vitaliteit en het voorkomen en herstellen van stress- en burn-outklachten. Ga hier naar haar pagina als hier meer over wilt weten.

 

Leden van Rivas Zorggroep kunnen deelnemen met 10% korting op de cursus en gratis deelname aan kennismakingsclinic. Pasje moet getoond worden bij de clinic of cursus!