Coach - Sabine Jansen

Wat goed dat je op zoek bent naar meer rust in je hoofd, energie in je lichaam en een beter leven!

 

Ik kan je daarbij helpen, omdat ik hierin gespecialiseerd ben en uit eigen ervaring spreek.

Maar laten we eerst kennismaken, zodat je kunt beoordelen of we een klik hebben en samen op weg kunnen gaan.

 

Ik ben Sabine Jansen van Lifefullness Coaching, en ik help drukbezette vrouwen die hun gezondheid niet willen opofferen voor succes. Want met een drukke agenda is het een uitdaging om de juiste balans te vinden tussen werk, gezin en tijd voor jezelf. Ik spreek uit eigen ervaring en begrijp hoe gemakkelijk het is om vast te komen zitten in een overvolle agenda. Maar ik weet ook hoe je balans kunt vinden en zowel gezondheid als succes kunt behouden. 


 

Mijn aanpak is gebaseerd op een natuurlijke leefstijl als medicijn. Tijdens de eerste (wandel)coachsessie starten we met een uitgebreide anamnese om je onbalans goed in kaart te brengen en de oorzaak te achterhalen. Bloedonderzoek kan hier onderdeel van zijn. Tijdens de volgende sessies ga je experimenteren met oefeningen en zelf keuzes maken die bij jou en jouw leven passen. Dit leidt tot vrijheid, ontspanning en een unieke levensstijl die natuurlijk aanvoelt. Ik ben direct, gedreven en hou van bewegen in de buitenlucht zonder prestatiedruk. Met mijn kennis en ervaring maak ik een gezonde levensstijl eenvoudig. Wil je uit de constante drukte stappen en goed voor jezelf zorgen? Bekijk dan mijn coachaanbod of neem direct contact op voor een kennismaking.

 

 

"Van hoofd naar hart: mijn persoonlijke reis"

Na 17 jaar werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg, werd ik in 2016 geconfronteerd met een ernstige burn-out gevolgd door een depressie. Dit was een keerpunt in mijn leven en dwong me om na te denken over mijn levensstijl en zelfzorg. Ik besloot mijn eigen pad naar herstel te volgen, zonder medicatie. Tijdens dit proces ontdekte ik de helende kracht van de natuur op lichaam en geest, en hoe ik deze kracht kon benutten om vitaal en veerkrachtig te blijven. Ik leerde waardevolle lessen over gezondheid en zelfzorg die ik niet had geleerd tijdens mijn medische opleiding. Tot verbazing van medische professionals herstelde ik volledig binnen slechts vier maanden.

 

Deze ervaring heeft me geïnspireerd om anderen te helpen sneller te herstellen van een burn-out, depressieve gevoelens te overwinnen en te genieten van een betere gezondheid en levenskwaliteit.

Met mijn achtergrond als holistisch leefstijlcoach, gecertificeerd wandelcoach, Mindful Walk-instructeur en OERsterk Mastercoach, maak ik optimaal gebruik van de helende kracht van de natuur en het zelfhelend vermogen van lichaam en geest. 

 

Door mijn eigen ervaring begrijp ik wat er nodig is om te herstellen van een burn-out en uitval door stress te voorkomen. Ik geloof sterk in preventie als de sleutel tot genezing. Daarom ben ik gestart met Lifefullness Coaching, waar ik verder ga dan de traditionele medische benaderingen van het uitvoeren van medische protocollen en richtlijnen. 

Mijn focus ligt op preventie en het bevorderen van welzijn. Mijn passie is om mensen te begeleiden naar een snel herstel en te genieten van een betere gezondheid en kwaliteit van leven.

 

"Welkom bij Lifefullness Coaching, waar ik je graag ondersteun op jouw pad naar welzijn!"

 

Mijn manier van coachen

Mijn coaching is gebaseerd op concrete technieken en gelijkwaardigheid, zonder zweverigheid. Met wetenschappelijk bewezen methoden begeleid ik je naar zelfregie en innerlijke kracht. Ik deel kennis over hoe je lichaam en geest echt werken en hoe jij jezelf kunt geven wat je nodig hebt. 

 

Tijdens onze (wandel)sessies ervaar je dit door oefeningen, waarbij we ademhalingstechnieken, mindfulness en bewegen in de natuur zonder prestatiedruk gebruiken. Dit brengt rust in je brein, zenuwstelsel en immuunsysteem, waardoor er ruimte ontstaat voor ontspanning, inzichten en energie om te doen wat moet én wat je wilt.

 

Mijn coachees noemen mij 'liefdevol confronterend'. Ik ben eerlijk en duidelijk als dat nodig is om jouw gezondheid te verbeteren en dit ook vol te houden, want dat is mijn missie en passie.

Als dit je aanspreekt en je snel inzicht wilt in je fysieke conditie, rust in je hoofd en energie in je lichaam wilt ervaren, neem dan contact met mij op. Laten we samen op pad gaan!"

 


Kennis en ervaring

  • Als gespecialiseerd leefstijlverpleegkundige heb ik ervaring in huisartspraktijken en ziekenhuizen.
  • Ik ben gecertificeerd als holistisch leefstijlcoach en OERsterk Mastercoach.
  • Ik ben gecertificeerd als wandel- en natuurcoach volgens de methode van Hilde Backus en erkend als wandelcoach en -instructeur volgens de Mindful Run Methode.
  • Als OERsterk Mastercoach ben ik lid van het coachnetwerk van Richard de Leth.
  • Mijn persoonlijke ervaring heeft me geleerd hoe ik succesvol met leefstijl als medicijn mijn gezondheid heb verbeterd.

Specialisaties

  • Ik begeleid mensen met welzijnsziekten, zoals burn-out, depressie en metabool syndroom.
  • Ik help mensen beter omgaan met stress, zingevingsvraagstukken en bevorder duurzame inzetbaarheid.
  • Als leefstijlcoach volgens de OERsterk methode focus ik op ontspanning, voeding, suppletie en regelmatige beweging.
  • Ik ondersteun mensen bij veranderingen en het loslaten van oude patronen.
  • Mijn expertise ligt ook in goed voor jezelf zorgen terwijl je ook aan de verwachtingen van je omgeving voldoet.

 


"Maak gezonde keuzes en geef jezelf wat je nodig hebt. 

Want wat heb je aan succes als je lichaam en geest failliet zijn?"

 

Sabine Jansen

 


Programma en tarieven

We beginnen met een gratis telefonisch kennismakingsgesprek om te bepalen of we bij elkaar passen. Als we besluiten samen te werken, duurt het programma 3 maanden, omdat dit de tijd is die nodig is om echt veranderingen te realiseren.

 

De eerste sessie bestaat uit een uitgebreide intake, eventueel aangevuld met bloedonderzoek en een gezondheidspaspoort om een goed beeld te krijgen van je fysiek conditie en behoeften van je lichaam. De daaropvolgende sessies (2, 3, 4, en 5) worden om de week gepland, zodat je tijd hebt om tussen de sessie ervaringen op te doen. Ongeveer een maand na sessie 5 vindt de laatste sessie (sessie 6) plaats. Elke sessie duurt ongeveer 2 uur. Hoewel dit misschien lang lijkt, is het echt nodig om te experimenteren met de nieuwe kennis en inzichten die je krijgt, en om je vragen beantwoord te krijgen. In de praktijk is gebleken dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 sessies, maar als je meer tijd nodig hebt kunnen we vaker afspreken. Tussen de sessies door krijg je huiswerk mee, zodat je de opgedane ervaringen tijdens de sessie ook kunt toepassen in je dagelijks leven. Gedurende het coachtraject ben ik beschikbaar via Whatsapp voor vragen en extra ondersteuning. 

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Voor 6 sessies van 2 uur komt dit neer op een totaalbedrag van 900 euro excl. 21 % BTW. In veel gevallen is je werkgever bereid hierin te ondersteunen.

 


Locatie

De wandelcoaching vindt in overleg plaats in de regio Overbetuwe, gelegen tussen Arnhem, Nijmegen en Tiel. Indien gewenst kunnen er ook sessies online plaatsvinden. 


Aanmelden

Wil je je graag aanmelden? Dat kan op verschillende manieren: stuur een Whatsapp-bericht naar

06-112 780 63, stuur een e-mail naar info@lifefullnesscoaching.nl of klik op de knop hieronder om het contactformulier in te vullen.

 

Zodra ik je bericht ontvang, neem ik altijd persoonlijk telefonisch contact met je op om je vraag te bespreken. Vergeet daarom niet om je telefoonnummer in te vullen bij je e-mail of op het contactformulier. Als het na ons telefoongesprek goed voelt, gaan we samen aan de slag.