Coach - Patricia Lazeroms

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Eerst iets over mijzelf! Jarenlang heb ik als leidinggevende gewerkt in de financiële dienstverlening waarbij coachen een groot onderdeel was van mijn werk. Perfectionistisch als ik was moest alles goed gebeuren, geen ruimte voor fouten. Op alles wat me gevraagd werd zei ik “ja, doe ik wel”.  De toenemende druk zorgde ervoor dat ik geen voldoening meer haalde uit mijn werk. Ik kreeg steeds meer lichamelijke klachten maar ik ging maar door. Totdat het kaarsje langzaam uitging. Een burn-out was het gevolg. Wandelen bleek voor mij de oplossing én mijn redding te zijn. 

 

 

 


In 2016 ben ik alleen met een te zware rugzak naar Santiago de Compostella gelopen. 3000 Kilometer van bezinning. 4 Maanden lopen. Ik heb genoten van de rust, de stilte, de natuur, de mooie ontmoetingen, de vrijheid en het niets moeten. Onbewust was ik toen mijn eigen wandelcoach en mijn eerste kennismaking met Mindfulness. 

Ik besloot mijn leven drastisch om te gooien en van mijn passie mijn werk te maken. En mijn passie is wandelen. 

 

Na het volgen van diverse opleidingen ben ik eind 2017 gestart met mijn eigen onderneming “BuitenGewoon in Beweging”. 

Mijn missie is de kracht van lopen te laten ervaren en hiermee zoveel mogelijk mensen positief in beweging te zetten.  Laten voelen wat beweging, wandelen en buitenlucht voor effect kan hebben op je vitaliteit.

Wandelcoaching volgens de MR-Methode past hier perfect bij. 

 

Heel dankbaar dat ik een manier heb gevonden die bij mij past en waarmee ik anderen kan helpen uit hun comfortzone te stappen en zichzelf uit te dagen door letterlijk en figuurlijk in beweging te komen! 

 

In deze methode zitten technieken die mijzelf helpen in balans te blijven. Mijn valkuilen eerder herkennen zodat ik tijdig aan de bel kan trekken. Bij mij geen coaching binnen, zittend op een stoel, maar buiten, de natuur in!  De combinatie van bewegen, de natuur, je verhaal kunnen doen, Mindfulness, een luisterend oor, de focus op een gezonde ademhaling en praktische oefeningen zorgen voor meer rust in je hoofd. Je leert beter in het hier en nu kunnen leven. 

Samen onderweg zijn praat makkelijker, stiltes zijn niet ongemakkelijk en je krijgt tips en trucs waardoor je wat luchtiger en gelukkiger in het leven staat. 

Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik jou graag bij. 

 


Kennis en ervaring

 • Eigenaar BuitenGewoon in Beweging;
 • Opleiding tot wandelcoach volgens de MR-Methode;
 • Erkend Beweegcoach, (Sonnevelt opleidingen);
 • Mindful Walk & Run instructeur volgens de MR-Methode;
 • Powerwalking Trainer;
 • Erkend Leefstijlcoach en gewichtsconsulent (Start2Move);
 • FitStap coach via KWBN;
 • Ervaringsdeskundige, met name op het gebied van burn-out en lange-afstands-wandelen.

Specialisaties

 • Burn-out
 • Stress- en slaap management
 • Omgaan met veranderingen in je leven, leren loslaten
 • Omgaan met en acceptatie van moeilijke levensgebeurtenissen
 • Ademhaling
 • Gezonde voeding
 • Leefstijl coaching

“Als je kunt genieten van het gewone, wordt je leven BuitenGewoon” 

 

Patricia Lazeroms


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien of er een klik is.

Gaan we met elkaar op pad, dan bestaat een coachingstraject uit 5 sessies plus een evaluatiegesprek na 2 maanden, indien hier behoefte aan is. Dit kan ook telefonisch.  De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 5 bijeenkomsten. 

 

Investering; 495 euro voor 5 sessies van 2 uur inclusief evaluatiegesprek. (excl 21% BTW). Voor eventuele vervolgsessies geldt een uurtarief van 65 eur excl BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in West Brabant, omgeving Roosendaal / Bergen op Zoom / Halderberge / Rucphen. 


Aanmelden

Stuur een e-mail naar buitengewooninbewegingcoaching@gmail.com of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.