Coach - Jolanda Hogenbirk

Kom in beweging met wandelcoaching!

 

Hoe zou het zijn als je beter met stress of angst om zou kunnen gaan of weer bij je gevoel kunt komen? Als je meer grip op het leven zou kunnen krijgen? Als je meer zou kunnen genieten?

 

Lijkt jou dat wat? Laten we dan samen aan de slag gaan om dit te bereiken! 

 

 


 

Toen ik in het voorjaar van 2017 burn-out raakte, wist ik dat er iets in mijn leven zou moeten veranderen. Ik had wel eens gehoord dat mindfulness goed voor je was en ik kreeg van verschillende mensen het advies om veel te wandelen. Dus… mijn eerste stap naar herstel werd een cursus mindfulness én iedere dag wandelen. Deze combinatie werkte enorm goed voor mij. Toen ik zag dat er een opleiding bestond om Mindful Walk instructeur te worden (waarin o.a. mindfulness en wandelen gecombineerd worden en je ook leert dat ademhaling allerlei processen in je lichaam kan beïnvloeden), aarzelde ik geen moment. Ik volgde deze opleiding en startte mijn eigen bedrijf MindWalker, en begon met lesgeven. Als de combinatie wandelen en mindfulness voor mij werkte, dan werkte het vast ook voor anderen die in dezelfde situatie zitten, dacht ik.

En dat klopte! Het gaf me zoveel voldoening om te zien dat mijn cursisten zo opleefden, dat ik meer verdieping wilde, zodat ik ze nog beter kon helpen. Ik volgde daarom ook een opleiding tot wandelcoach zodat ik ook 1 op 1 met mensen op pad kon. Vele trajecten volgden later. 

 

 

Tijdens een wandelcoachtraject werken we stap voor stap aan jouw mentale en emotionele herstel. Even 100% aandacht voor jou en dat waar jij beter in wilt worden. Hoe heeft het zover kunnen komen? Hoe kijk je tegen situaties aan? Welke gedachtepatronen en overtuigingen heb je? Wat heb jij nodig om je weer goed te voelen? We wandelen en praten niet alleen maar doen veel oefeningen waar je ook tussen de sessies door mee aan de slag kunt. De oefeningen bestaan uit een combinatie van mindfulness, ademhalingstechniek en NLP. Een super mooie, krachtige en effectieve combinatie dit ik zelf ook dagelijks toepas.

 

Zet nu de stap naar een mooier leven!

 


Kennis en ervaring

  • Wandelcoach volgens de MR-Methode;
  • Wandeltrainer niveau 3 (NOC*NSF / KWBN);
  • FitStap coach (KWBN);
  • Ervaringsdeskundige Burn-out;
  • Natuurgids i.o.

Specialisaties

  • Burn-out
  • Stress
  • Angst
  • Onrust
  • Onzekerheid

"Wandel iedere dag een half uur. Heb je geen tijd? Wandel dan een uur"

 

Jolanda Hogenbirk


Programma en tarieven

Voorafgaand aan het wandelcoachtraject vindt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Mochten we er samen voor kiezen om aan de slag te gaan, dan bepalen we eerst een concreet doel. Met dat doel gaan we aan de slag. Het traject wordt helemaal op maat gemaakt en aangepast aan het doel dat we hebben gesteld.

 

Een individueel wandelcoachtraject bestaat uit 6 sessies waarbij we vijf weken om de week de natuur in gaan. De laatste sessie vind plaats na ca. één maand. Iedere sessie duurt 2 uur. Dit lijkt lang, maar hierdoor kunnen we goed tot de kern komen. Een wandelcoachtraject van 6 sessies is voor de meeste mensen voldoende. Mocht je er behoefte aan hebben dan bestaat altijd de mogelijkheid om een losse sessie af te spreken.

 

Het tarief is 75 euro per uur excl. 21 % BTW. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 900 euro excl. 21 % BTW.

 

Wist je dat veel werkgevers een coachingstraject vergoeden omdat zij er, net als jij, baat bij hebben dat (langdurige) uitval wordt voorkomen? De kosten voor een coachingstraject zijn voor de werkgever volledig aftrekbaar van de belasting. Vraag er eens naar bij jouw werkgever. 


Locatie

Mijn werkgebied is in de groene omgeving van Amsterdam of van daaruit gezien binnen een straal van 50 kilometer. Woon jij buiten deze regio? Geen probleem. We kunnen elkaar tegemoet rijden en elkaar ergens in het midden treffen. 


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@mindwalker.nl, bel 06-20837846 of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om jouw coachvraag te bespreken. Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos.