Coach - Ingrid Dirks

Dag leuke mooie vrouw, mag ik een stuk meelopen op jouw pad… 

 

Wat beweegt mij? 

 

Al redelijk jong kon ik “horen” wat de ander bedoelde te zeggen. Ik kon daarmee woorden geven aan gevoelens, gedachten en bedoelingen van anderen. Mijn rol in het gezin was zorgen voor harmonie en balans. Ik had én heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Door de jaren heen, via scholing, therapie en coaching heb ik geleerd dat ik niet vóór het geluk van de ander verantwoordelijk ben, maar dat ik wel kan bijdragen áán het geluk van de ander. Dat is wat ik graag doe, de ander helpen met het vinden van hun levensenergie én levensgeluk, hun vitaliteit!


 

In mijn programma V.I.T.A.A.L. ~ Verbonden, Inspirerend, Totaal, Aandacht, Adem, Leef! coach ik vrouwen op weg naar een autonoom en zinvol leven. Dit doe ik op een holistische en praktische manier. Ik werk met het systeem van de innerlijke familie, waarin ik je kennis laat maken met je innerlijke man en vrouw en je innerlijke kinderen, het jongetje en het meisje.

Als archetype beschikken zij over bepaalde eigenschappen die je snel herkent en daardoor heel direct mee aan de slag kunt. In dit systeem staat het jongetje voor levensenergie. Energie die nodig is om iedere dag je bed uit te komen en te leven! Met de wilskracht vanuit je innerlijke man kom je een heel eind, maar het ontbreken van de energie van het jongetje, zorgt uiteindelijk voor een burn-out (of bore-out).

Het jongetje doet niet meer mee en zit lusteloos in een hoekje... Zijn zusje huilt heel hard en is alle verbinding met zichzelf en haar omgeving kwijt en je innerlijke vrouw ziet het leed in haar gezin en is niet bij machte om haar dochter te troosten, haar man de juiste richting op te sturen en haar zoon weer fijn te laten spelen. 

 

Daarom neem ik jou mee naar buiten! Buiten waar er ruimte is om weer te mogen spelen en energie te krijgen. Om weer te verbinden en te voelen, met aandacht adem te halen diep en te voelen dat je leeft! Als je beweegt ontstaat er ruimte, in je hoofd, in je lijf en in je hart…

 


Kennis en ervaring

  • Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan als vrouw, oudste dochter, militair, vrouw van een militair, veteraan, manager en door het volgen van opleidingen op het gebied van coachen, trainen en vitaliteit. 

Specialisaties

  • Vitaliteit
  • Leiderschap
  • Duurzaam Gezond Inzetbaar
  • Energie (Reiki 1 & 2)
  • Systeem coach 
  • Mindful Walk
  • Leefstijl
  • Yoga

“Als je beweegt ontstaat er ruimte, in je hoofd, in je lijf en in je hart” 

 

Ingrid Dirks


Programma en tarieven

Intake 30 minuten gratis (fysiek of online), om te kijken of we samen op pad willen gaan.

 

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand (of anders in overleg). De duur per sessie is twee uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is €75 euro per uur (excl. 21% BTW voor bedrijven). Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van €900 euro (excl. 21% BTW voor bedrijven). In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in Ede in natuurgebied de Sysselt (tussen Utrecht en Arnhem) en is goed te bereiken via het OV (Station Ede-Wageningen, 10 min lopen naar de Sysselt).


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@mindfulmore.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Ik neem daarna persoonlijk contact met je op om een afspraak te plannen.