Coach - Gerwin van Eldik

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis.

 

Onlangs liep ik nabij de Oranjekazerne in Schaarsbergen. Grote posters met daarin eigenschappen als moed, (mentaal) gehard, veerkracht, toewijding, veelzijdig en trots kwam ik tegen. En laat deze eigenschappen nu van toepassing zijn hoe ik mijn mensen train en coach.

 

Dit is niet altijd zo geweest. Naar een heftige periode waarbij ik mij niet vitaal en gelukkig voelde besloot ik stapje voor stapje het roer om te gooien. Een goedbetaalde baan in de verzekeringswereld zette ik opzij met alle status en aandacht die erbij zat. 

 

In deze periode ben ik me gaan verdiepen in wat vitaliteit inhoudt. Daarbij heb ik daar de nodige vlieguren gemaakt. Kennis en inzicht die ik opdeed bij een life coach, een personal trainer, tijdens opleidingen en workshops. Verder ging ik op zelf onderzoek uit.

 


 

Wat leverde het op?

Resultaat was dat ik geleidelijk aan mij vitaler ging voelen. Dit leidde weer tot een gelukkiger gevoel en dat trok uiteindelijk een betekenisvol leven aan waar ik op termijn duurzaam succes mee wil gaan boeken.

Want al gauw kreeg ik het gevoel. Mijn kennis en wijsheid dien ik te gaan delen met mensen die ook vooruit willen. Die personen die aan persoonlijke groei en ontwikkeling willen werken alleen niet weten hoe of er niet de motivatie voor hebben om dit vol te houden. 

 

Leuke weetjes over Gerwin

Naast de eerdere eigenschappen ben ik een liefhebber van de outdoor. Ik maak graag lange wandelingen door de natuur en zoek naar Street-Art in steden. Daarbij geniet ik geregeld van een flat white. Daarnaast doe ik aan trail, obstacle running, yoga en ben ik nieuwe ontdekkingen aan het doen om nog vitaler in het leven te leven. 

 

Zou jij je graag vitaler en gelukkiger willen voelen?

Ik begeleid je graag om dit te bereiken en te laten ontdekken waar jouw volledig potentieel ligt. Basis ligt altijd in beweging zijn. Dus training in de natuur gecombineerd met inspiratie en inzicht (coaching) op gebieden als slaap, voeding, mindfulness, mindset en manieren hoe je lichter en energieker in het leven gaat staan.

 


Kennis en ervaring

 • Actieve hiker, trail & obstacle runner. Vorig jaar drie verschillende soorten marathons in 10 weken behaald. In 2022 trainend voor drie Ultra marathons in Q4;
 • Diverse opleidingen op vitalieitsgebied over onderwerpen zoals beweging, slaap, voeding, mindset en lichter leven;
 • Ervaring in het leven door een aantal minder makkelijke periodes waaronder een burn-out en het roer om durven te gooien met innerlijke “transformatie” tot gevolg;
 • Ca. 18 jaar ervaring in diverse sales, broking & underwriting functies in de verzekeringswereld.

Specialisaties

 • Vitaliteit
 • Running (hike, trail & obstacle)
 • Outdoor
 • Voeding ( body/mind/soul)
 • Slaap
 • Mindset
 • Omgaan met en acceptatie van minder makkelijke levensgebeurtenissen
 • Mindfulness, yoga, mediatie, ademhaling en  andere vormen van goed voor jezelf zorgen
 • Ervaring om je helpen op je roeping aan te trekken en een betekenisvol leven te leiden

"Je vitaler voelen en geluk uitstralen is de sleutel naar succes. Als jij gaat ondernemen waar je echt van houdt dan wordt jij daar op termijn succesvol in."

 

Gerwin van Eldik


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen. Mijn methode ligt in basis om in beweging met je te zijn en te trainen naar een (eind) doel. In deze periode en-of daaropvolgend kunnen we sessies inplannen om gerichte aandacht te besteden aan gebieden zoals slaap, voeding, mindset, mindfulness om je een vitaler gevoel te geven. 

 

Ik help je graag op jouw eigen tempo zodat het leuk blijft. Zo kun je stapsgewijs de opgedane kennis en inzicht integreren in je leven. En uiteindelijk is het mijn streven dat je het volledige potentieel gaat ontdekken.

 

Mijn tarief is 90 euro per uur excl. 21 % BTW. 

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in Ede. Al ben ik, in overleg, bereid om te reizen binnen de rest van de Veluwe. 


Aanmelden

Stuur een e-mail naar info@gerwinvaneldik.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.