Coach - Diana Bolle

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wie weet kan ik je ondersteunen in jouw reis. En gaan we samen een pad bewandelen.

 

Eerst iets over mijzelf! In 2016 veranderde mijn leven drastisch. Er werd bij mij Astma geconstateerd. Het is een vloek, maar ook zeker een zegen geweest. Het was het punt waar mijn toenmalige baan niet meer haalbaar was en ik bewust mijn volgende stap moest kiezen. En die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Met mijn positieve kijk op het leven, mijn doorzettingsvermogen en mijn drijfkracht ben ik er gekomen. Ik heb in die tijd een opleiding HRM gevolgd, de opleiding Casemanagement Regie op Verzuim gedaan en ben aan de slag gegaan als medewerker personeelszaken. Ik mistte echter nog een ding. En dat was mijn levenservaring inzetten om anderen op weg te helpen. Wat ik bereikt heb, dat wil ik ook voor een ander. Ik heb de cursus coachtechnieken gevolgd en de wandelcoaching van MR. Lees hieronder meer over deze methode.


 

In deze methode zitten technieken die ik zelf dagelijks toepas om in balans te blijven. Mijn Astma blijft aanwezig. Soms wat meer op de achtergrond, soms helaas wat meer op de voorgrond. Maar als ik zie wat ik bereikt heb, dat wil ik iedereen meegeven. Mijn pad is niet jouw pad, maar ik hoop met mijn ervaringen jou op weg te kunnen helpen. Samen ontdekken we jouw weg.

 

Door deze methode ga je terug naar je eigen kern. Alle lagen die je niet meer nodig hebt pel je af, waardoor je weer mooi tot bloei kunt komen. En dat in maar 6 weken tijd. En het voelt voor mij zo goed om op deze manier te mogen coachen. Coachen vanuit het hart met technieken die zich vanuit de wetenschap al hebben bewezen, is het mooiste wat er is. Vooral omdat het jou brengt wat je op dit moment in je leven nodig hebt. Na het coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik jou graag bij.


Kennis en ervaring

 • Leerkracht basisonderwijs;
 • HRM;
 • Casemanager Regie Op Verzuim;
 • Herstart Bewustwording & Balans;
 • Mindful Walk instructeur;
 • PowerWalk trainer;
 • Wandelcoaching volgens de MR-methode;
 • 1-op-1 Coachtechnieken;
 • Mijn levenservaring. Er zijn geen problemen, alleen nog niet gevonden oplossingen.

Specialisaties

 • Omgaan met veranderingen in je leven.
 • Kiezen voor je kracht. Wie ben je, waar wil je heen, wat is belangrijk.
 • Adem in, adem uit, komen doen we er vanzelf wel. De snelheid bepalen we zelf.
 • Astma, ademhalingsproblemen.

"Er zijn geen problemen, alleen nog niet gevonden oplossingen.

Al wandelend, bepalen we samen de weg”

Diana Bolle


Programma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen.

Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan vijf weken achter elkaar en één terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten. 

 

Het tarief is 65 euro per uur. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur op een tarief van 750 euro. Vrijgesteld van BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

 


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in Zoetermeer.


Aanmelden

 

Stuur een e-mail naar bewustwordingenbalans@rc-lab.nl of druk op onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. Als je een e-mail stuurt of het formulier invult neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken.

Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.