Zondag 12 januari Mindful trailRun Lemelerberg

Het is nu mogelijk om je aan te melden voor de Mindful TrailRun clinics! 

Een leuke en uitdagende clinic door het bos en de heidevelden bij de Lemelerberg. 

Tijdens de training leer je o.a. hoe je door middel van looptechniek, mindfulness en de juiste ademhaling efficiënter met je energie om kunt gaan en je krijgt specifieke trailrun technieken aangeboden. De clinic is een echte fysieke en mentale energieboost! 

Trailrunning is echt leuk! Buitenspelen voor volwassenen.  

 

De trail-clinic vindt plaats op zondag 21 januari. We starten om 9:30 uur vanaf de parkeerplaats bovenop de berg. De trail-clinic duurt 2,5 uur tot 12:00 uur.

We starten om 9.30 uur met ademhalingsoefeningen en het oefenen van trailrun technieken. Daarna gaan we de technieken toepassen in de trailrun van ongeveer 5 km. 

Let op! Het gaat tijdens deze Mindful trailRun niet om de snelheid of de afstand. De bedoeling is dat iedereen kan meedoen.

We lopen door de bossen en over zandpaden en we pakken mooie hellingen mee. De clinic is geschikt voor hardlopers die minimaal 5km kunnen lopen. 

Om 12.00 uur zijn we terug bij het paviljoen en trakteer ik op koffie/thee/chocolademelk!

 

Ga je mee? Meld je dan aan op mijn pagina www.mindfulrun.nl/raalte of per mail info@mind-sense-go.nl De kosten voor de Clinic bedragen 35,-. Je kunt deze bij aanvang van de training cash bij mij betalen. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.