Zaterdag 18 januari Mindful trailRun Clinic

Zaterdagmorgen 7 november organiseert ‘Mindful Run Harderwijk’ weer een Mindful trailRun Clinic van 2,5 uur in de bossen rondom Harderwijk. Deze Clinic is -laagdrempelig- toegankelijk voor iedere deelnemer die op een leuke en unieke manier kennis wil maken met de uitdagingen van trailrunning.

 

We starten om 09.30 uur met een uitgebreide clinic waarin trailrun-technieken,  mindfulness en ademhalingstechnieken aan bod komen. Door middel van mindfulness en de juiste ademhaling is het mogelijk om een stuk efficiënter met je energie om te gaan en je sportieve prestaties te verbeteren.

 

Na de clinic gaan we de technieken toepassen in een echte Mindful trailRun. De duur van de Mindful trailRun wordt afgestemd op het niveau in de groep.    

 

Het gaat tijdens deze Mindful trailRun niet om de snelheid of de afstand. De bedoeling is dat iedereen kan meedoen, maar enige hardloopervaring is wel gewenst. De afstand die we in totaal in die 2,5 uur gaan lopen ligt tussen de 5 en 8 km.  

Programma: 

09:30 - 11.30 uur: Mindful trailRun clinic  

11.30 - 12:00 uur: ‘Ontspannen’ Mindful trailRun

12:00 – 13:00 uur: Koffie/thee/chocomelk na afloop

 

Vertrekpunt is de parkeerplaats van de Trimbaan aan het begin van de Watertorenweg in het Harderwijkerbos, waar we ook weer zullen eindigen.

Daarna gaan we naar het ‘Van der Valk Hotel’ waar we met elkaar een kop koffie, thee of chocomel gaan drinken en nog kunnen nakletsen.

De totale kosten voor deze clinic  bedragen € 35,- p/p. Inclusief koffie/thee of warme chocolademelk na afloop. 

 

Aanmelden kan via:

§  www.mindfulrun.nl/harderwijk of www.focusopbewegen.nl

Voor meer informatie kun je mailen:

 

§   info@mindfulrunharderwijk.nl of info@focusopbewegen.nl

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.