Zondag 10 juli Mindful trailRun Clinic

Woensdagavond 10 juli organiseert Mindful Run Harderwijk een Mindful trailRun Clinic van 2,5 uur in de bossen rondom Harderwijk. Deze Clinic is -laagdrempelig- toegankelijk voor iedere deelnemer die wil kennis maken met de uitdagingen van trailrunning.

  

We starten om 18.30 uur met een uitgebreide clinic waarin trailruntechnieken,  mindfulness en ademhalingstechnieken aan bod komen. Door middel van mindfulness en de juiste ademhaling is het mogelijk om een stuk efficiënter met je energie om te gaan.  

  

Na de uitgebreide clinic gaan we de technieken toepassen in een echteMindful trailRun. De duur van de Mindful  trailRun wordt afgestemd op het niveau in de groep.     

  

Het gaat tijdens deze Mindful trailRun niet om de snelheid of de afstand. De bedoeling is dat iedereen kan meedoen, maar enige hardloopervaring is gewenst. De afstand die we in totaal in die 2,5 uur gaan lopen ligt tussen de 5 en 8 km.   

  

Programma:  

18.30 - 20.30 uur: Mindful trailRun clinic   

20.30 - 21:00 uur: Ontspannen Mindful trailRun 

21:00 – 21:30 uur: Koffie/thee/chocolademelk na afloop

 

Vertrekpunt is de parkeerplaats van de Trimbaan aan het begin van de Watertorenweg in het Harderwijkerbos, waar we ook weer zullen eindigen.

Daarna gaan we naar het ‘Van der Valk Hotel’ waar we met elkaar lekker een kop koffie, thee of chocomel gaan drinken.

De totale kosten voor deze gehele clinic bedragen € 35,- p/p. Inclusief koffie/thee of warme chocolademelk na afloop.  

 

Aanmelden kan via www.mindfulrun.nl/harderwijk. Voor meer informatie kun je mailen met info@mindfulrunharderwijk.nl 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.