Za 21 April 2018 Mindful HomeRun clinic Egmond

Breng families samen!

Zaterdag 21 april 2018 organiseert Mindful Run Egmond een  Mindful HomeRun clinic van 2 uur op het strand van Egmond voor het Ronald MCDonald Kinderfonds.

 

De opbrengsten van deze clinic komen volledig ten goede aan het Ronald MCDonald Kinderfonds.

 

We starten om 10:00 uur met de uitgebreide clinic waarin mindfulness-, ademhaling- en hardloop technieken aan bod komen. 

 

Door middel van mindfulness en een juiste ademhaling is het mogelijk om een stuk efficiënter met je energie om te gaan. 

 

We verzamelen bij de hoofdopgang van het strand in Egmond aan Zee, bij het Nijntjeplein. Omdat Home Run en het Ronald MCDonald Kinderfonds juist voor families zijn, is deze clinic voor OUDER en KIND.

       

Het gaat tijdens deze Mindful HomeRun clinic niet om de snelheid of de afstand. De bedoeling is dat iedereen kan meedoen en plezier heeft met elkaar.

 

De totale kosten voor deze ochtend bedragen 32,50 euro per ouder-kind (25,- euro per ouder en 7,50 per kind). Een week voor aanvang van de clinic ontvang je een mail met een link naar de sponsorpagina van Lynn en Liekes Mindful Run Team, waar je het bedrag rechtstreeks kunt overmaken. 

 

Kun je niet meedoen met de clinic maar wil je ons wel graag sponseren (wat wij natuurlijk hartstikke leuk vinden), ga dan snel naar onze HomeRun pagina

 

Hartelijke groeten,

Marian van 't Klooster

Mindful Run Egmond

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.