Mindful Run Clinics

Wil je graag meer weten over de technieken van Mindful Run tijdens het hardlopen, trailrunnen of tijdens het wielrennen of mountainbiken? Dan is een clinic misschien iets voor jou. Je maakt kennis met een aantal basistechnieken van Mindful Run die je vervolgens tijdens het sporten en misschien wel zelfs in je hele dagelijkse leven in kunt zetten. En tegelijkertijd is het een heerlijk moment voor jezelf. Even opladen en weer in balans komen.

 

Lees hieronder meer informatie over de Mindful Run Clinics. 


Mindful HomeRun voor het Ronald MCDonald Kinderfonds

Op 23 & 24 juni 2018 loopt Mindful Run voor het Ronald MCDonald Kinderfonds om zoveel mogelijk geld in te zamelen, zodat ouders dicht bij hun kind kunnen zijn als deze ziek is. En om zorgintensieve gezinnen een fijne vakantie te bieden in een van de vakantiehuizen. 

 

Daarom organiseren we in de maand april diverse Mindful HomeRun clinics in het hele land. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel.

 

Wil je graag deelnemen aan een Mindful HomeRun Clinic. Dan is dit een unieke kans! Je krijgt zelf een fantastische clinic vanuit de Mindful Run Methode en steunt daarmee tevens het goede doel.

 

Klik op deze link om te zien wie deze clinic bij jou in de buurt geeft.


Mindful trailRun clinics Nederland

Regelmatig verzorgen de Mindful Run Instructeurs Mindful trailRun clinics in mooie natuurgebieden in heel Nederland. Zie hieronder onze agenda en lees snel meer over de Mindful trailRun van jouw keuze.

 

 

Ga hier naar het overzicht van de Mindful trailRun clinics


Mindful silentRun

 

Regelmatig organiseren verschillende Mindful Run Instructeurs een Mindful silentRun.

 

Tijdens dit event loop je in stilte met elkaar. Stilte zorgt ervoor dat je ruimte krijgt om weer even terug te komen bij jezelf. 

 

Een programma waarin ademhalingstechnieken, mindfulness, yoga en hardlopen samenkomen in stilte. Wil jij ook graag ervaren wat stilte met je doet? 

 

Kijk dan snel of de Mindful silentRun ook bij jou in de regio georganiseerd wordt. 


Mindful Cycling clinics Nederland

Regelmatig verzorgen de Mindful Run Cycling Instructeurs

Mindful Cycling clinics in mooie natuurgebieden in heel Nederland. Mindful Cycling is een onderdeel van Mindful Run. Zie hieronder onze agenda en lees snel meer over de Mindful Cycling clinic van jouw keuze

 

Ga hier naar het overzicht van Mindful Cycling clinics