Mindfulness in Bergen op Zoom

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Walk cursus Bergen op Zoom - Patricia Lazeroms

Mindful Run Bergen op Zoom met Patricia Lazeroms

Ik ben Patricia Lazeroms en Mindful Run® instructeur in de gemeente Bergen op Zoom. 

 

Ik geef met heel veel plezier de Mindful Walk cursus. Naast Mindful Run® instructeur ben ik leefstijlcoach. Zo kun je bij mij ook terecht voor advies op het gebied van voeding, beweging, stressreductie en burn-out preventie. Ik coach vanuit de Mindfulness gedachte, geen prestatiedruk, geen moeten, maar zie een gezonde leefstijl als totaalplaatje waarbij alles draait om de juiste balans.

Ook een individueel wandelcoachtraject behoort tot de mogelijkheden. Tijdens het traject zijn we lekker buiten, is er aandacht voor de ademhaling en beweging op jouw niveau. We gaan aan de slag met jouw vraagstukken. Helder en praktisch met volle aandacht voor jou.

 

De Mindful Walk cursussen zijn zowel individueel, als duo-cursus en als groepscursus te volgen.

Wat je ook kiest, het resultaat; Méér energie, makkelijker lopen en minder stress

Inhoudelijke informatie over de verschillende cursussen die ik aanbied, of wil je meer over mij weten,  je vindt het op mijn website  www.buitengewooninbeweging.nl  

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen door een berichtje te sturen of te bellen naar: 06 - 48468462.

 

Bedrijven kunnen voor workshops, Mindful LunchWalks, leefstijlpakketten en individuele Wandelcoaching een offerte op maat aanvragen.