Mindful Run gemeente Bergen op Zoom

Wil je je aanmelden voor een 5-weekse Mindful Walk of Mindful Run cursus in Bergen op Zoom? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Patricia Lazeroms van BuitenGewoon in Beweging. Zij verzorgt de Mindful Walk en Run cursus in de gemeente Bergen op Zoom. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.

De cursus is voor zowel de beginnende als ervaren wandelaar/hardloper. Voor degene die liever wandelt dan rent is er de Mindful Walk versie. Ook zeer geschikt om te doen als je tijdelijk niet kunt hardlopen en je wel in beweging wilt blijven

 

Een Mindful Run cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW.

Kosten van een kennismakingsclinic bedragen €15,- inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Ook is Patricia opgeleid tot wandelcoach volgens de Mindful Run methode. Heb je interesse in individuele wandelcoaching? Een verzoek tot een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek over een coachingstraject kun je ook via dit formulier sturen of je kunt rechtstreeks contact opnemen met Patricia via buitengewooninbewegingcoaching@gmail.com of 06-48468462.
Volg Mindful Walk/Run Bergen op Zoom ook via de Facebook pagina "BuitenGewoon in Beweging".Kijk voor meer info over BuitenGewoon in Beweging op https://www.buitengewooninbeweging.nl/

Leden van Thebe-Extra ontvangen 10% korting op de cursussen. En een kennismakingsclinic is speciaal voor leden van Thebe-Extra gratis! 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.