Mindful(Power)Walk Bergen op Zoom - Patricia Lazeroms

Ik ben Patricia Lazeroms en Mindful Run® instructeur in de gemeente Bergen op Zoom en Roosendaal. 

Ik geef met heel veel plezier de Mindful Walk en Powerwalk cursus. Naast Mindful Run® instructeur ben ik leefstijlcoach. Zo kun je bij mij ook terecht voor advies op het gebied van voeding, beweging, stressreductie en burn-out preventie. Ik coach vanuit de Mindfulness gedachte, geen prestatiedruk, geen moeten,  maar zie een gezonde leefstijl als totaalplaatje waarbij alles draait om de juiste balans.

Ook een individueel wandelcoachtraject behoort tot de mogelijkheden. Tijdens het traject zijn we lekker buiten, is er aandacht voor de ademhaling en beweging op jouw niveau. We gaan aan de slag met jouw vraagstukken. Helder en praktisch met volle aandacht voor jou.

De Mindful (power)Walk cursussen zijn zowel individueel, als duo-cursus, online als groepscursus te volgen.

Wat je ook kiest, het resultaat; Méér energie, makkelijker lopen en minder stress

Inhoudelijke informatie over de verschillende cursussen die ik aanbied, of wil je meer over mij weten,  je vindt het op mijn website  www.buitengewooninbeweging.nl  

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen door een berichtje te sturen of te bellen naar: 06 - 48468462.

Bedrijven kunnen voor workshops, Mindful LunchWalks, leefstijlpakketten en individuele Wandelcoaching een offerte op maat aanvragen.

 

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.