Mindful Run cursus Barendrecht

Leuk dat je interesse hebt in Mindful Run of Mindful Walk!

 

Ik ben Arnold Hilgeman (hart4lopen) en Mindful Run® instructeur in de gemeente Barendrecht.   

In Barendrecht geef ik de 5-weekse cursussen Mindful Run en Mindful Walk.  De Run cursus is geschikt voor zowel beginnend als gevorderd hardloper.

 

De Walk cursus is er voor jou, als hardlopen niet jouw ding is, als je liever wandelt dan rent of als je niet kunt hardlopen en toch in beweging wilt zijn zonder overbelasting van je spieren en gewrichten.

 De cursussen zijn een combinatie van wandelen of rennen met Mindfulness en ademhalingstechnieken. Meer rust in je hoofd, meer balans en energie en een beter uithoudingsvermogen zijn het resultaat. Door de mindfulness en ademhalingstechnieken ook in je dagelijks leven toe te passen ervaar je MINDER STRESS en MEER ENERGIE. Van je hoofd naar je hart! 

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn facebookpagina https://www.facebook.com/Hart4lopen-115779723200136/ Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: hart4lopen@gmail.com

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p/p. Een kennismakingsclinic duurt 1,5 uur en kost €15,00 p/p. 

Voor bedrijven kan er een offerte worden aangevraagd.

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. 

  

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken.