Mindful Run cursus Amstelveen

Wil je je aanmelden voor een Mindful Run cursus in Amstelveen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je aanmelding komt dan terecht bij Mariëlle IJkel. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. 

 

Mariëlle IJkel (van Mariëlle IJkel coaching) geeft in Amstelveen de 5-weekse cursus Mindful Run en de 5-weekse cursus Mindful Walk. De Run cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde hardloper. De Walk cursus is er voor jou, als hardlopen niet jouw ding is, als je liever wandelt dan rent of als je niet kúnt hardlopen en toch in beweging wilt zijn zonder overbelasting van jouw spieren en gewrichten. 

 

Ook is Mariëlle opgeleid tot Wandelcoach volgens de Mindful Run/Walk methode. Een verzoek tot een afspraak voor individuele wandelcoaching kun je ook via dit formulier sturen.  

 

Een Mindful Run of Walk cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,– inclusief BTW. Meer informatie over de cursus? Klik hier.

 

Leden van Activite ontvangen 10% korting op de cursussen. En een kennismakingsclinic is speciaal voor leden van Activite gratis!