Mindful Walk cursus Almere

Ik ben Patricia van de Pol en Mindful Run® instructeur in de gemeente Almere. 

 

Ik geef de Mindful Walk cursus.

 

Ik ben opgegroeid in Ankeveen bij de bossen en het water, hier komt mijn de liefde voor de natuur vandaan. Wandelen in de natuur geeft rust en energie.

Inmiddels woon ik samen met mijn gezin alweer 9 jaar in Almere waar wij ook graag de natuur op zoeken.

Na twaalf jaar gewerkt te hebben bij een mediabedrijf hield mijn functie op te bestaan, er moest een ander pad bewandeld gaan worden en ging ik op zoek naar een nieuwe baan.

 

Ik had een nieuwe baan gevonden maar vond de druk erg lastig. Ik schoot vrij snel in de stress en dacht hier moet ik wat mee… zo ben ik met mindfulness in aanraking gekomen. 

Ik ben een cursus mindfulness MBSR-training(Mindfulness Based Stress Reduction) gaan volgen en een ACT training. In september 2020 start ik met een coaching opleiding.

 

MindfulRun kwam op mijn pad en ik ben de MindfulWalk cursus gaan volgen. De combinatie vond ik zo ontzettend leuk en zo is Stepful tot stand gekomen.

Naast Stepful werk ik de overige dagen bij een makelaarskantoor waar ik heerlijk op de fiets naar toe kan. Sporten is mijn hobby ik vind het heerlijk om los te gaan op een bokszak of te jumpen op een trampoline.

Door veel te sporten probeer ik dus ook heel bewust te leven en te eten.

 

Wat zijn de kosten?

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p/p.

Een kennismakingsclinic duurt 1,5 uur en kost €15,00 p/p.

 

Mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/stepfulalmere

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via email: patricia@stepful.nl of voor vragen over de cursus kun je mij bellen/appen op mijn mobiele nummer: 0652-380851.

Via onderstaande link kun je je aanmelden voor de cursus, aanmelden gaat door middel van een inschrijfformulier https://www.mindfulrun.nl/almere/

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.