Mindful Run cursus Alkmaar

Ik ben Brenda van Esch en sinds april 2019 Mindful Run® instructeur in de gemeente Alkmaar.

Vol passie heb ik al veel deelnemers kennis kunnen laten maken met de Mindful Run methode en met succes.

De combinatie van bewegen in de buitenlucht zonder prestatiedruk, mindfulness, yoga en ademhalingsoefeningen zorgt er voor dat je meer rust krijgt in je lijf en in je hoofd waardoor je je beter kunt ontspannen en meer kunt zijn in het nu. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan de conditie. De ideale combinatie!

Ik geef de Mindful Run- en de Mindful Walk cursus zowel op Geestmerambacht als in de Hout, park Oosterhout in Alkmaar, de duinen van Schoorl en in het bos van Heiloo. Daarnaast plannen we wel eens een Walk of Run op het strand.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.mindfulenbeweging.nl en mijn Facebookpagina Mindful&Beweging en Instagram mindful&beweging. Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@mindfulenbeweging of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-29259012.

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 p/p. Ook voor bedrijven kan er een interessante Mindful lunch workshop gegeven worden of een op maat gemaakte MIndful run/walk cursus. Neem contact op voor meer informatie.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.

Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken