5-weekse Mindful Run & Zwanger cursus

De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE".

 

 

Ben je zwanger, maar wil je graag je conditie op peil houden en mentaal in balans zijn? Dan is de Mindful Run & Zwanger iets voor jou. De cursus heeft vooral als doel om jou bewuster te leren ademen en om beter te worden in voelen. Want als je goed luistert naar je lichaam en je gaat stress uit de weg door het toepassen van Mindfulness technieken en een goede ademhaling, dan kan dit veel voordelen hebben voor je zwangerschap.

 

Zelf was is altijd op zoek tijdens de zwangerschap naar een combinatie als deze. Fysiek fit blijven, maar ook het leren omgaan met alle veranderingen in je lijf, hormonen etc.

 

We gaan je in deze cursus niet leren ' puffen'. De cursus is echt gericht op hoe je zelf zo goed mogelijk in balans blijft wat vervolgens weer een positief effect heeft op je baby en je omgeving. 

 

Op dit moment verzorgen we deze cursus alleen in de Regio Achterhoek in samenwerking met Kruiswerk Achterhoek. Om te zien welke instructeur uit de Achterhoek deze cursus aanbiedt, klik je op de onderstaande link voor een overzicht van alle cursussen in Nederland.

 

Ga hier naar het overzicht van cursussen in Nederland,

 

of lees hieronder meer over de cursus.

 

Ervaringen Mindful Run cursisten 

Voor meer cursist ervaringen verwijzen we je graag naar Youtube met de zoekterm 'Mindful Run' of lees onze reviews van klanten die deelgenomen hebben aan een cursus.

 

Voorbeeld van een cursusdag

09:30 uur: Start cursus rustig inlopen of andere opwarmende oefeningen;

09:45 uur: Ademhalingstechnieken, Yoga en Core Stability oefeningen geschikt voor de zwangere vrouw;

10:00 uur: Beter leren lopen, lopen als beleving, beter leren voelen;

10:20 uur: Kern specifiek gericht op diverse ademhalingstechnieken;

10:45 uur: Cooling down en Body-Scan;

11:00 uur: Einde training.

 
Resultaat

Meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker lopen, beter kunnen ontspannen.

Je zwangerschap krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.  

 

Kosten

De cursuskosten bedragen €95,– voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.

 

Cursusaanbod

Mindful Run is actief in heel Nederland. Het Mindful Run concept is ontwikkeld door Martijn Mensink, eigenaar Mindful Run Nederland. Volgens dit concept zijn in Nederland en België ruim 160 gecertificeerde Mindful Run Instructeurs actief die de 5-weekse Mindful Run, Mindful Walk en Mindful Run & Zwanger cursus verzorgen. Hierdoor is het mogelijk om in je eigen omgeving de 5-weekse cursus te volgen.

 

Aanmelden 

Aanmelden kan via de plaats van jouw keuze. Alle Instructeurs werken zelfstandig. Via de Instructeur verloopt de aanmelding, betaling en de uitvoering van de cursus.

 

Heb je een algemene vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Je vraag komt dan terecht bij Mindful Run Nederland.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.